PS4 WWE 2K15

8.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PS4 WWE 2K15


Proizvođač: WB Games

Datum izlaska: 22.11.2013.

 

Verzija za konzole prošle generacije je totalno razočarala jer može bez ikakvog ustručavanja da se uporedi i sa verzijama na PS2 konzoli. To se može prepisati činjenici da igra po prvi put izlazi kao igra novije generacije i da je posvećen najveći trud PlayStation 4 i Xbox One verzijama. Grafički igra nije uznapredovala mnogo, ali se vidi izuzetan napredak koji igra nije videla već pet-šest godina. Igra pruža dobar osećaj težine i moći koja se nalazi kod svakog borca. Starije zvezde i neki manje bitni likovi izgledaju dosta lošije u odnosu na trenutne popularne zvezde, što je veliki minus. Sistem borbe je sve u svemu ostao veran onom iz prošle generacije. Borbe su nešto sporije, a na samom početku pruža vam se mogućnost da se porvete sa protivnikom u vidu mini igre. Animacija su korektno odrađene i retko ćete viđati neke nerealne pokrete, što ne može da se kaže i za Xbox 360 i PS3 verzije.

Po pitanju izbora likova može se reći da postoji veći izbor ako uporedimo verzije starije generacije konzola, ali se verovato planira i neko ubacivanje novih likova u vidu DLC-a. Što se tiče modova, 2K se odlučuje na izbor između pravljenja sopstvene karijere i na izboru rivaliteta između zvezda kečera. Moj izbor za igranje je bio svakako MyCareer mod. U ovom modu svog lika, novajliju, pokušavate da dogurate do titule zvezde američkog rvanja. Postoji dosta monotonih radnji, ali ovaj mod ima svakako puno potencijala. Tu su i takozvani dodatni modovi koji se iz godine u godinu presipaju i nisu vredni pomena.

Grafički igra je uznapredovala i prezentacija je dosta bolje odrađena, ali mislim da može mnogo više da se izvuče iz igre ovog tipa. 2K15 može da vam fino popuni sate i da vam priredi zabavno provedeno vreme sa društvom!