PERFECT ANCHOR 3 u 1 vibrator, 520771

2.400,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PERFECT ANCHOR 3 u 1 vibrator, 520771

 

Klitoralni vibratori, tj. vibratori za klitoris su specijalno dizajnirani za spoljašnju stimulaciju, za stimulaciju klitorisa. Klitoralne vibratore odlikuje da su većinom izuzetno mali i diskretni, tako da ih možete uvek nositi sa sobom.

Najpopularnije vrste klitoralnih vibratora su metak vibratori, koji su veličine i izgleda metka, pored njih ima i vibratora-masažera sa zamenjivim glavama kako bi pružili različitu teksturu za intenzivnu stimulaciju.
Većina klitoralnih vibratora-masažera poseduje jednostavnu vibraciju dok neki modeli imaju izbor preko 10 različitih vrsta vibracija i pulsacija.
 
Klitoralni vibratori, su zastupljeni i dosta traženi na našem tržištu. Ovu tražnju opravdava činjenica da im je glavna osobina prirodan izgled. Veličine i boje su im raznovrsne, ali su i uglavnom manjih dimenzija. Svi modeli imaju vibraciju, a vrste materijala su različite i prate cenu proizvoda.
 
PERFECT ANCHOR 3 u 1 vibrator je novo na našem tržištu, 3u1 stimulator koji će Vas oduševiti. Savremeni dizajn i konstrukcija sa multifunkcijskom namenom. Već na prvi pogled se može zaključiti, da je model neobičnog dizajna i specijalne namene. Koncipiran je tako, da istovremeno stimuliše vaginu (sa akcentom na G-tačku), klitoris ali i anus. Za vaginu je predviđen anatomski oblikovan deo, dužine 13 cm. Za klitoris tu je deo sa resama, koje ga dodatno stimulišu. Što se tiče analnog dela, tu je dodatak od nekih 6 cm. Za trostepenu vibraciju se brinu dve AAA baterije od 1.5 V.