NMC ANCHOR lila vibrator, 520681

1.900,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

NMC ANCHOR lila vibrator, 520681


Klitoralni vibratori, tj. vibratori za klitoris su specijalno dizajnirani za spoljašnju stimulaciju, za stimulaciju klitorisa. Klitoralne vibratore odlikuje da su većinom izuzetno mali i diskretni, tako da ih možete uvek nositi sa sobom.

Najpopularnije vrste klitoralnih vibratora su metak vibratori, koji su veličine i izgleda metka, pored njih ima i vibratora-masažera sa zamenjivim glavama kako bi pružili različitu teksturu za intenzivnu stimulaciju.
Većina klitoralnih vibratora-masažera poseduje jednostavnu vibraciju dok neki modeli imaju izbor preko 10 različitih vrsta vibracija i pulsacija.

Klitoralni vibratori, su zastupljeni i dosta traženi na našem tržištu. Ovu tražnju opravdava činjenica da im je glavna osobina prirodan izgled. Veličine i boje su im raznovrsne, ali su i uglavnom manjih dimenzija. Svi modeli imaju vibraciju, a vrste materijala su različite i prate cenu proizvoda.

NMC ANCHOR lila vibrator je izuzetno jaka vibracija ovog masažera, probudiće svaki Vaš deo. Glavni akcenat je na stimulaciji G-tačke ali tu su i dodatci, koji istovremeno stimulišu i klitoris i analni deo. Dužina dela koji je namenjen vagini iznosi oko 9 cm. Materijal je umereno tvrd i specifičan po svilenkastom osećaju pri dodiru. Anatomski je sve urađeno perfektno i  vizuelno liči na savremenu umetničku skulpturu. Za svoj rad, masažer koristi dve AA baterije od 1.5 V.