ECLIPSE PENGUITRONIC crveni vibrator, 7050

4.300,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

ECLIPSE PENGUITRONIC crveni vibrator, 7050 


Plastični vibratori su napravljeni od ABS plastike ili vinila, koji su bezbedni za intimnu upotrebu. Oni su jednostavni, jer ih odlikuje materijal od koga su napravljeni. Njih odlikuje činjenica da su tvrdi, nesavitljivi, ali zato znatno lakši za upotrebu i održavanje. Većina plastičnih vibratora poseduje podesivu vibraciju, tako da Vam mogu pružiti i dalje izuzetnu stimulaciju. Dakle, vibratori, vibratori u boji kože, crni, roze, analni i slično su samo jedan deo proizvoda koji će Vam omogućiti da uživate u intezivnoj stimulaciji i jakim orgazmima, kakve nikada niste doživeli. Takođe, omogućiće Vam da budete zadovoljni sobom, jer će pokrenuti čitavu lavinu dobrih vibracija i pozitivnih impulsa u Vašem telu.

 

Plastični vibratori su zastupljeni i traženi i na našem tržištu. Ovu tražnju opravdava činjenica da im je glavna osobina delimično prirodan izgled, a pre svega pristupačna cena. Veličine i boje su im raznovrsne. Svi modeli imaju vibraciju, a vrste materijala su od ABS plastike ili vinila i prate cenu proizvoda.


ECLIPSE PENGIUTRONIC lila vibrator je Eclipse model vibratora spoj velikog izbora tehničkih mogućnosti i kvaliteta. Sve ovo garantuje maksimum zadovoljstva. Da navedemo neke od mogućnosti: sedmostepeno podešavanje brzine i izbora tipa vibracije, stimulatora za klitoris (ujednačena vibracija, naizmenična, pulsiranje u raznim intervalima itd.). Sledeća opcija je izbor brzine rotacije kuglica na sredini i on varira od veoma sporog do vrlo brzog. Dužine je oko 12 cm i koristi četiri AA baterije od 1.5 V. Materijal je kvalitetan prozirni silikon, što mu daje poseban izgled.