ECSTASY rozi vibrator, 569449

3.600,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

ECSTASY rozi vibrator, 569449


Silikonski vibratori su napravljeni od silikona ili gume, odnosno kvalitetnijih materijala, nego što je sama plastika. U ovoj kategoriji možete naići na veliki izbor navedenih artikala od kvalitetnijih materijala, a koji i nisu baš realistični po boji. Idealni su za one koji traže vibrator za poklon ili kojima se ne sviđa prirodna boja penisa. Prave se u različitim bojama i oblicima, većinom podsećaju na penis, ali ima i modela koji su pravljeni da pruže intezivnu stimulaciju, a da nisu oblika kao što je muški polni organ. Zapravo, silikon je najbolji materijal koji pruža izuzetnu stimulaciju i udobnost. On je hipoalergijski i izbor je broj jedan za sve malo osetljive osobe.

 

Silikonski vibratori su najzastupljeniji i dosta traženi na našem tržištu. Ovu tražnju opravdava činjenica da im je glavna osobina prirodan izgled. Veličine i boje su im raznovrsne. Svi modeli imaju vibraciju, a vrste materijala su različite i prate cenu proizvoda.

 

ECSTASY rozi vibrator  je je neobičan po njegovoj plavoj boji, koja prosto budi maštu i pali strasti. No, ono što ovome treba dodati je i materijal od koga je napravljen, a to je tzv. "Jelly". Da pokušamo malo pojasniti. To nije silikon mada mu je blizak ali ni kategorija tzv. realnih materijala. Dužina iznosi 17.5cm.