PRETY LOVE SNAPPY vibrator, 530079

2.500,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PRETY LOVE SNAPPY vibrator, 530079

 

Silikonski vibratori su napravljeni od silikona ili gume, odnosno kvalitetnijih materijala, nego što je sama plastika. U ovoj kategoriji možete naići na veliki izbor navedenih artikala od kvalitetnijih materijala, a koji i nisu baš realistični po boji. Idealni su za one koji traže vibrator za poklon ili kojima se ne sviđa prirodna boja penisa. Prave se u različitim bojama i oblicima, većinom podsećaju na penis, ali ima i modela koji su pravljeni da pruže intezivnu stimulaciju, a da nisu oblika kao što je muški polni organ. Zapravo, silikon je najbolji materijal koji pruža izuzetnu stimulaciju i udobnost. On je hipoalergijski i izbor je broj jedan za sve malo osetljive osobe.

 

Silikonski vibratori su najzastupljeniji i dosta traženi na našem tržištu. Ovu tražnju opravdava činjenica da im je glavna osobina prirodan izgled. Veličine i boje su im raznovrsne. Svi modeli imaju vibraciju, a vrste materijala su različite i prate cenu proizvoda.

 

PRETY LOVE SNAPPY vibrator je izuzetno neobičan i vibrator sa više funkcija. Poseduje izuzetno jaku vibraciju i pri tome treba dodati da je vodootporan. Radi pomoću 2 AA baterije, koje nisu uključene u cenu. Odličan je za stimulaciju, između ostalog glavna funkcija mu je G-tačka. Potrebno ga je očistiti pre svake upotrebe. Ukupna dužina iznosi 19.5cm. Težina je oko 152g. A dužina pakovanja je: 240 x 80 x 40mm.