CRAZY RABBIT multifunkcijski vibrator, 530052

3.200,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

CRAZY RABBIT multifunkcijski vibrator, 530052

 

Rotirajući vibrator ili bolje poznati kao zeka vibratori (Rabbit vibrators) su oni modeli koji imaju rotaciono telo i dodatak sa strane za stimulaciju klitorisa.

Rotirajući vibratori su se proslavili u Američkoj seriji "Sex i Grad" gde je prikazan zeka model rotirajućeg vibratora.
Ovi masažeri se klasifikuju po obliku dodatka za klitoralnu stimulaciju, npr. zeka rotirajući vibrator ima dodatak za klitoris u obliku zeca. Pored zeke, postoje mnoge druge vrste ovih vibratora, kao što su : dabar, pingvin, leptir, slon, delfin ....
Rotirajući vibrator ili rotacioni vibrator prilikom korišćenja uz pomoć rotacije intenzivno stimuliše G-tačku, i celu vaginu, dok dodatak za stimulaciju klitorisa istovremeno stimuliše klitoris. Rotirajući vibratori će Vam pružiti zadovoljstvo višestrukih orgazma. Većina je napravljena od silikona.

Rotacioni vibratori su dosta zastupljeni i traženi na našem tržištu. Ovu tražnju opravdava činjenica da im je glavna osobina prirodan izgled i kvalitet materijala. Veličine i boje su im raznovrsne. Svi modeli imaju vibraciju, a vrste materijala i oblici su različiti i prate cenu proizvoda.

 

CRAZY RABBIT multifunkcijski vibrator je model vibratora specifičan je po dva osnova. Prvo: za razliku od većine drugih modela, on sem rotacije postavljene u vrhu, vrši i pravolinijsko kretanje. Znači, simulira penetraciju a za sve to vreme gornji deo rotira i menja smer rotacije po želji. Drugo: jedan je od retkih modela, koji sem standardnih baterija od 1.5 v (2 komada), može kao izvor napajanja da koristi i druge uređaje koje imaju opciju USB priključka npr. računar. Tako štedite baterije a napajanje kvalitetno, što je i osnovni preduslov za dobru vibraciju. Od ostalih osobina tu su još i vibracija zeke za stimulaciju klitorisa i ona se može podešavati na tri stepena kao i brzina rotacije. Dužina vibratora iznosi oko 12 cm računajući do zeke, a prečnik je 3 cm. Materijal je meki medicinski silicon.