LOVE JOY moderni vibrator, 520666

3.000,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

LOVE JOY moderni vibrator, 520666

 

Realistični vibratori su verodostojne replike penisa sa vibracijom. Prave se od najrazličitijih vrsta materijala, ali najčešće su izrađeni od Cyberskin ili Love Clone materijala, ali i od polu tvrde varijante PVC-a. Navedeni materijali su vrsta silikona koja po svom izgledu i osećaju daju sličnost prave kože i ljudskog tela. U kombinaciji sa ovim materijalima svi realistični vibratori su izuzetnog i proverenog  kvaliteta.

Neke svetski poznate kompanije dižu svoju proizvodnju na viši nivo, na taj način što nude mogućnost i ručno farbanih vibratora. Ovi realistični vibratori, pored svojih izuzetnih karakteristika, nude i realističnost, gde se ide čak i do najsitnijih detalja, kao što su na primer, napete vene i slično.

 

Realistični modeli vibratora su najzastupljeniji i najtraženiji na našem tržištu. Ovu tražnju opravdava činjenica da im je glavna osobina prirodan izgled. Veličine i boje su im raznovrsne, pa je na Vama da odaberete onaj koji će Vam najviše odgovarati. Svi modeli imaju vibraciju, a vrste materijala su različite i prate cenu proizvoda.

 

LOVE JOY moderni vibrator, 520666 je vibrator je modernog dizajna, što se vrlo dobro može videti po svim detaljima, ali su svi oni prvenstveno u funkciji poboljšanja stimulacije pri korištenju. Gornji deo je u obliku penisa, odmah ispod su detalji u obliku srca, dok je donji deo naboran. Ima veoma dobru dvostruku vibraciju, jednu u prednjem delu na samom vrhu a druga je smeštena u "delfinu". Sama vibracija je podesiva a za njen rad se koriste tri AAA baterije od 1.5 V. Vibrator je vodootporan a telo mu je fleksibilno i dozvoljava savijanje po želji. Napomena: za pravilan rad izuzetno je važno ispravno postavljanje baterija, što je obeleženo na vibratoru.