Natrol INC guarana, 200mg (90 kapsula)

1.360,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Natrol INC guarana, 200mg (90 kapsula)

- utiče na dobro raspoloženje
- podiže nivo energije
- pozitivno dejstvo na mentalne performanse

Guarana je drevna amazonska biljka koja je vekovima korišćena za prirodno podizanje nivoa energije i kao podrška mentalnim funkcijama. Navodi se i njen uticaj na bolje opšte raspoloženje.

Seme Guarane je masno što znači da je resorpcija aktivnih sastojaka u vodi otežana. Zbog toga guarana daje produženo dejstvo u pogledu podizanja energije i opšteg stanja organizma (dejstvo traje oko 6 sati). Guarana pored kofeina sadrži još i aktivne supstance kao što su teofilini, teobromini i saponini. Saponini su verovatno delom odgovorni za produženo dejstvo Guarane. Teofilin je jači stimulans nego kofein ali se u semenu nalazi u manjim količinama od kofeina.

Povećajte Vaš energetski nivo uz Natrol Guaranu!

Namena: dodatak ishrani na bazi guarane.

Aktivni sastojak

U 1 kapsuli

%PDU*

Suvi ekstrakt semena guarane

(Paulinia cupana) (4:1)

200 mg

**

*PDU = preporučeni dnevni unos ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Sastojci: pirinčano brašno; suvi ekstrakt semena guarane (Paulinia cupana), 4:1; kapsula: želatin; maltodekstrin; stabilizator: magnezijum-stearat.

Način upotrebe: Uzeti 1 kapsulu dnevno, pre doručka.

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama preposetljivim na bilo koji sastojak proizvoda, trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu, van domašaja dece.

Proizvođač: Natrol INC

Zemlja uvoza: SAD

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: Vitalikum d.o.o., Futog