Universal Nutrition creatine monohydrate (400g)

4.490,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Universal Nutrition creatine monohydrate (400g)

- 100% kreatin monohidrat visoke čistoće
- povećanje snage, energije, izdržljivosti
- podrška u izgradnji mišićne mase

Kreatin je sa razlogom jedan od sportskih suplemenata broj 1, jer je poznato njegovo dejstvo po pitanju povećanja snage, energije, izdržljivosti i mišićne mase. Jedan od najviše ispitanih oblika je upravo 'klasični' kreatin monohidrat.

Universal u svom proizvodnom asortimanu ima prvoklasni kreatin namenjen povećanju snage, koji takođe pomaže i u izgradnji mišićne mase. Stoga nije nikakvo čudo što u paleti proizvoda ova firma poseduje upravo nemački kreatin Creapure koji je sinonim za vrhunski kvalitet. Visoka čistoća preparata i finoća njegovog praha garantuje veliku iskorišćenost kreatina unutar organizma i brze efekte na treningom opterećenu muskulaturu.

Namena: dodatak ishrani nemanjen odraslim osobama koje se bave fizičkim vežbama jakog intenziteta. Kreatin poboljšava fizičke sposobnosti/performanse tela u uzastopnim kratkotrajnim vežbama jakog intenziteta.

Sadržaj aktivnog sastojka

100 g

1 porcija

Kreatin-monohidrat

100 g

3 g

Sastojci: kreatin-monohidrat.

Način upotrebe: jednu porciju (3 g) rastvoriti u 250-300 ml napitka po izboru i koristiti jednom dnevno. Pripremati neposredno pre konzumiranja!

Upozorenje: ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, osobama preosetljivim na kreatin, osobama sa oboljenjima bubrega, ili sa rizikom od renalnih poremećaja, npr. dijabetičarima. Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje ili koriste lekove, pre upotrebe proizvoda, treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Uz suplementaciju kreatinom, neophodno je uzimati što više vode, najmanje 6-8 čaša dnevno. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

Informacija o alergenima: proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju i mleko, soja, jaja, kikiriki, jezgrasto voće, riba, školjkaši i pšenica.

Način čuvanja: čuvati na suvom i hladnom mestu, zaštićeno od direktnog uticaja toplote, vlage i sunčeve svetlosti.

Proizvođač: Universal Nutrition

Zemlja uvoza: SAD

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: Fitco d.o.o., Novi Sad