Biotech thermo drine liquid (500ml)

1.890,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Biotech thermo drine liquid (500ml)

- L-karnitin za sagorevanje masti
- Energizirajuće komponente
- Vitamini i minerali

Ukus:grejpfrut

Prilikom sprovođenja dijetetskog režima ishrane mnogi ljudi ne obraćaju pažnju na adekvatan unos vitamina i minerala. Iz tog razloga postaju umorni, gube volju i vitalnost i često brzo odustaju.

Thermo Drine Liquid reguliše nivo šećera u krvi i ukoliko pijete dovoljno vode uz njega – pomaže da se stomak „napuni“ i takođe ima detoksikacioni efekat. Energetske komponente ovog proizvoda će Vam dati tu dodatnu energiju pa se nećete osećati premorenim, bezvoljnim i depresivnim u toku Vaše dijete.

Proizvod sadrži i vitamine, minerale, antioksidante i energizirajuće komponente. Takođe, možete videti i L-karnitin u sastavu Thermo Drine-a koji je svakako jedan od najefikasnijih prirodnih sagorevača masti na tržištu. L-karnitin će Vam pomoći da dobijate energiju direktno iz masnog tkiva.

Preporučujemo ovaj proizvod sportistima i rekreativcima koji žele da dostignu čistu mišićnu masu bez masti ili da smanje procenat masnog tkiva, a takođe ga preporučujemo i kao niskokalorični energetski napitak za osobe koje treniraju.

Sadržaj aktivnih sastojaka

U dnevnoj dozi (10 ml)

%PDU*

L-karnitin

300 mg

**

Ekstrakt listova zelenog čaja

- od toga kofeina

300 mg

10 mg

**

Holin bitartarat

115 mg

**

Taurin

100 mg

**

Inulin

100 mg

**

Kofein

80 mg

**

Inozitol

50 mg

**

Glukuronolakton

50 mg

**

Vitamin C

18 mg

22,5%

Vitamin B1

0,42 mg

38,2%

Vitamin B2

0,48 mg

34,3%

Vitamin B3

5,4 mg

33,75%

Vitamin B5

1,8 mg

30%

Vitamin B6

0,6 mg

42,9%

Vitamin B12

0,4 µg

15,2%

Biotin

45 µg

90%

Folna kiselina

100 µg

50%

*PDU = preporučeni dnevni unos ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Sastojci: voda, L-karnitin, suvi ekstrakt lista zelenog čaja (Camellia sinensis), holin-bitartrat, regulator kiselosti: limunska kiselina, taurin, inulin, kofein, glukuronolakton, inozitol, konzervans: sorbinska kiselina, L-askorbinska kiselina, nikotinamid, aroma grejpfruta, zaslađivači: sukraloza, acesulfam-K, kalcijum-D-pantotenat, boja: azorubin, piridoksin-hidrohlorid, riboflavin, tiamin-hidrohlorid, pteroil monoglutaminska kiselina, D-biotin, cijankobalamin.

Način primene: rastvoriti jednu dozu (10 ml ~ supena kašika) u 200 ml obične ili mineralne vode. Konzumirati jednom dnevno. Pripremati neposredno pre konzumiranja!

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, osobama sa visokim krvnim pritiskom i osobama sa oboljenjima kardiovaskularnog sistema. Upotrebljena boja azorubin može nepovoljno uticati na aktivnost i pažnju kod dece.Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu daleko od direktnih uticaja toplote, vlage i sunčevih zraka. Nakon otvaranja čuvati u frižideru. Čuvati van domašaja dece.

Proizvođač: Biotech

Zemlja uvoza: Mađarska

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Vitalikum d.o.o., Futog