Labrada glutalean (500g)

3.380,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Labrada glutalean (500g)

- 100% čist glutamin koji igra važnu ulogu u oporavku nakon napornih treninga
- Sprečava razgradnju mišića
- Potpomaže izgradnju mišića

Tokom treninga u krvi se smanjuje nivo amino kiselina. Niski nivo L-Glutamina dovodi do razgradnje mišićnog tkiva, čime se smanjuje obim i kapacitet muskulature.

L-Glutamine povećava snagu, smanjuje vreme oporavka između treninga, smanjuje mišićne upale, pomaže povećanje mišićne mase, pokreće i održava anaboličke procese i sprečava razgradnju mišićnog tkiva. Labrada GlutaLean je proizvod koji obezbeđuje mišićima neophodne količine ove amino kiseline.

Glutamin je amino kiselina od vitalnog značaja za rast mišića. Trening, stres, neadekvatna ishrana mogu isprazniti prirodne rezerve glutamina u organizmu. Ovo može dovesti do preusmeravanja efekta treninga u cilju razgradnje mišićnog tkiva da bi se nadoknadio nedostatak glutamina u organizmu.

Koristeći samo nekoliko porcija dnevno GlutaLean pomaže u očuvanju rezervi glutamina u mišićima i sprečava njihovu razgradnju.

Energetska vrednost:

Hranljive vrednosti:

1 doz. Merica (5 g)

100 g

Energetska vrednost

20 kcal/85 kJ

400 kcal/1700 kJ

Masti

od čega zasićenih masnih kiselina

0,0 g

0,0 g

0,0 g

0,0 g

Ugljeni hidrati

od čega šećera

0,0 g

0,0 g

0,0 g

0,0 g

Proteini

5,0 g

100,0 g

So

0,0 g

0,0 g

Sastojci: L-glutamin.

Aktivna komponenta:

1 doz. Merica (5 g)

100 g

Glutamin (L-glutamin)

5,0 g*

100,0 g

*NRV (nutritivna referentna vrednsot) nije utvrđena.

Doziranje i način upotrebe: odrasli: razmutiti jednu mericu praška u čaši vode ili sokai tako pripremljen napitak popiti 3 puta dnevno.

Upozorenje: proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. U slučaju neželjenih reakcija, odmah prekinuti upotrebu proizvoda i konsultovati lekara. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina. Osobe sa zdravstvenim problemima i osobe na terapiji lekovima, pre primene ovog proizvoda treba da se konsultuju sa svojim lekarom ili farmaceutom.

Napomena: ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja male dece.

Način čuvanja: čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25°C.

Proizvođač: Labrada

Zemlja uvoza: SAD

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: Lama d.o.o., Beograd