KOREJSKI KVARC biserne naušnice od hematita, 555551

1.185,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

Magnetizam je jedna od osnovnih prirodnih sila, koja se nalazi svuda oko nas, a potiče od same planete Zemlje. Zemlja je okružena magnetnim poljem, a sva živa bića, uključujuči i čoveka, apsorbuju taj magnetizam. Mnogobrojna medicinska istraživanja su pokazala da je uticaj ovog polja od izuzetne važnosti za naše zdravlje. Ipak, magnetno polje Zemlje kontinuirano slabi, u poslednjih 1000 godina, oslabilo je čak za 50 %, od toga, u poslednjih 156 godina, zbog razvoja industrije i čovekovog zagađenja planete, čitavih 8 %. Magnetizam u našem telu dolazi iz dva izvora:
- iz bioelektriciteta naših ćelija, i
- apsorpcijom Zemljinog magnetizma.

 

Magnetizam proizveden u telu nije dovoljan, zato ljudi zavise od uticaja magnetnog polja koje dolazi spolja. Naše vlastito magnetno polje u telu oslabilo je zbog :
- električnih vodova;
- svakodnevnog korišćenja električnih uređaja oko nas;
- gvozdenih konstrukcija koje privlače magnetno polje,
- slabljenja magnetnog polja Zemlje.

 

Dr. Kyoichi Nakagava, direktor Isuzu bolnice u Tokiju opisao je patološko stanje zvano Sindrom Nedostatka Magnetnog Polja, koje uzrokuje ukočenost ramena, leđa i vrata, bolove u grudima, umor i opštu slabost tela. SNMP je povezan sa slabošću i niskom energijom tela, čestom podleganju bolestima, fibromialgičnim bolovima u telu, lošom memorijom, glavoboljama, probavnim smetnjama, problemima sa cirkulacijom. Sva ta saznanja su vodila ka usvajanju novog vida terapije, koja je u mnogim zemljama pa i kod nas zvanično priznata i u širokoj upotrebi. MAGNETOTERAPIJA je dopuna nedostatka magnetnog polja i veoma efikasna metoda za očuvanje zdravlja.
Ovaj program u svojim proizvodima koristi ono najbolje od magneta, svojstvo da pospešuje cirkulaciju i reguliše pritisak, deluje antibakterijski i analgetično, u kombinaciji sa refleksologijom i kristaloterapijom, sve u cilju očuvanja zdravlja, vitalnosti i lepote. Tokom korišćenja proizvoda preporučuje se unošenje minimum jednog litra čiste vode.

 

KOREJSKI KVARC biserne naušnice od hematita, 555551


Napravljene su od prirodnog bisera, u kombinaciji sa poludragim kamenjem, hematitom i kvarcom zelene boje.

Hematit je mineral, jedinjenje gvožđa i kao takav, može da se namagnetiše i bude trajni magnet. U ovoj kombinaciji presvučen je sedefom i bisernom emulzijom, oblika zrna pirinča. Magnetno polje hematita je jačine 900 gausa. Pri nošenju dolazi do pomeranja niske, što izaziva male elektromagnetne struje u telu. Niska se može nositi oko vrata, struka, ručnog zgloba ili noge, što stimuliše cirkulaciju, uklanja bolove u vratu, ramenima i leđima, uravnotežuje krvni pritisak i kompletan metabolizam.

Bilo da su nastali u slatkoj ili morskoj vodi, biseri su vekovima simbol zdravlja, mudrosti, napretka, uspeha, strasti, luksuza, elegancije i ženstvenosti...Hematit se od davnina koristi kao amajlija. Veruje se da zbog visokog sjaja odbija negativnu energiju, štiti zaljubljene, stabilizuje emocije, smiruje um, i oslobađa od stresa. Smatra se da korejski kvarc uklanja negativnu energiju, inspiriše kreativnost i donosi uspeh na svim poljima.

 

Karakteristike:

 

  • Biserne naušnice od hematita «Korejski Kvarc»
  • Materijal : hematit, biser i korejski kvarc
  • 900 gausa
  • U paketu dolaze dve minđuše