Magnetni ulošci za obuću (veći), 555523

1.890,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

Magnetizam je jedna od osnovnih prirodnih sila, koja se nalazi svuda oko nas, a potiče od same planete Zemlje. Zemlja je okružena magnetnim poljem, a sva živa bića, uključujuči i čoveka, apsorbuju taj magnetizam. Mnogobrojna medicinska istraživanja su pokazala da je uticaj ovog polja od izuzetne važnosti za naše zdravlje. Ipak, magnetno polje Zemlje kontinuirano slabi, u poslednjih 1000 godina, oslabilo je čak za 50 %, od toga, u poslednjih 156 godina, zbog razvoja industrije i čovekovog zagađenja planete, čitavih 8 %. Magnetizam u našem telu dolazi iz dva izvora:
- iz bioelektriciteta naših ćelija, i
- apsorpcijom Zemljinog magnetizma.

 

Magnetizam proizveden u telu nije dovoljan, zato ljudi zavise od uticaja magnetnog polja koje dolazi spolja. Naše vlastito magnetno polje u telu oslabilo je zbog :
- električnih vodova;
- svakodnevnog korišćenja električnih uređaja oko nas;
- gvozdenih konstrukcija koje privlače magnetno polje,
- slabljenja magnetnog polja Zemlje.

 

Dr. Kyoichi Nakagava, direktor Isuzu bolnice u Tokiju opisao je patološko stanje zvano Sindrom Nedostatka Magnetnog Polja, koje uzrokuje ukočenost ramena, leđa i vrata, bolove u grudima, umor i opštu slabost tela. SNMP je povezan sa slabošću i niskom energijom tela, čestom podleganju bolestima, fibromialgičnim bolovima u telu, lošom memorijom, glavoboljama, probavnim smetnjama, problemima sa cirkulacijom. Sva ta saznanja su vodila ka usvajanju novog vida terapije, koja je u mnogim zemljama pa i kod nas zvanično priznata i u širokoj upotrebi. MAGNETOTERAPIJA je dopuna nedostatka magnetnog polja i veoma efikasna metoda za očuvanje zdravlja.
Ovaj program u svojim proizvodima koristi ono najbolje od magneta, svojstvo da pospešuje cirkulaciju i reguliše pritisak, deluje antibakterijski i analgetično, u kombinaciji sa refleksologijom i kristaloterapijom, sve u cilju očuvanja zdravlja, vitalnosti i lepote. Tokom korišćenja proizvoda preporučuje se unošenje minimum jednog litra čiste vode.

 

 

Magnetni ulošci za obuću (veći), 555523


Magnetni ulošci za obuću - Large su napravljeni od tankog elastičnog materijala crne boje. Dužine uložaka je 31 cm, pa odgovaraju za obuću od broja 39 (opsecanjem viška uloška makazama prilagodljivi su svakom stopalu).

Imaju 60 stalnih magneta raspoređenih po čitavoj površini, koji stvaraju magnetno polje od 400 gausa. Objedinjuju masažnu i magnetnu stimulaciju refleksnih zona stopala. Ulošci se koriste za očuvanje zdravlja, smanjenje suvišnih kilograma usled regulacije metabolizma, protiv proširenih vena i umornih nogu.

 

Karakteristike:

 

  • Magnetni ulošci za obuću - Large
  • Napravljeni su od tankog elastičnog materijala
  • Boja crna
  • veličina : Large
  • Dužina 31 cm, za obuću od broja 39
  • Jačina magnetnog polja je 400 gausa
  • Objedinjuju masažnu i magnetnu stimulaciju refleksnih zona stopala