Magnetna navlaka, 555520

2.150,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

 

Magnetizam je jedna od osnovnih prirodnih sila, koja se nalazi svuda oko nas, a potiče od same planete Zemlje. Zemlja je okružena magnetnim poljem, a sva živa bića, uključujuči i čoveka, apsorbuju taj magnetizam. Mnogobrojna medicinska istraživanja su pokazala da je uticaj ovog polja od izuzetne važnosti za naše zdravlje. Ipak, magnetno polje Zemlje kontinuirano slabi, u poslednjih 1000 godina, oslabilo je čak za 50 %, od toga, u poslednjih 156 godina, zbog razvoja industrije i čovekovog zagađenja planete, čitavih 8 %. Magnetizam u našem telu dolazi iz dva izvora:
- iz bioelektriciteta naših ćelija, i
- apsorpcijom Zemljinog magnetizma.

 

Magnetizam proizveden u telu nije dovoljan, zato ljudi zavise od uticaja magnetnog polja koje dolazi spolja. Naše vlastito magnetno polje u telu oslabilo je zbog :
- električnih vodova;
- svakodnevnog korišćenja električnih uređaja oko nas;
- gvozdenih konstrukcija koje privlače magnetno polje,
- slabljenja magnetnog polja Zemlje.

 

Dr. Kyoichi Nakagava, direktor Isuzu bolnice u Tokiju opisao je patološko stanje zvano Sindrom Nedostatka Magnetnog Polja, koje uzrokuje ukočenost ramena, leđa i vrata, bolove u grudima, umor i opštu slabost tela. SNMP je povezan sa slabošću i niskom energijom tela, čestom podleganju bolestima, fibromialgičnim bolovima u telu, lošom memorijom, glavoboljama, probavnim smetnjama, problemima sa cirkulacijom. Sva ta saznanja su vodila ka usvajanju novog vida terapije, koja je u mnogim zemljama pa i kod nas zvanično priznata i u širokoj upotrebi. MAGNETOTERAPIJA je dopuna nedostatka magnetnog polja i veoma efikasna metoda za očuvanje zdravlja.
Ovaj program u svojim proizvodima koristi ono najbolje od magneta, svojstvo da pospešuje cirkulaciju i reguliše pritisak, deluje antibakterijski i analgetično, u kombinaciji sa refleksologijom i kristaloterapijom, sve u cilju očuvanja zdravlja, vitalnosti i lepote. Tokom korišćenja proizvoda preporučuje se unošenje minimum jednog litra čiste vode.

 

Magnetna navlaka, 555520


Kičmeni stub trpi svakodnevno preopterećenje usled dugotrajnog sedenja u kolima, za računarom, nedostatka fizičke aktivnosti... Posledica su različite promene, degenerativne i zapaljenske, koje su praćene jakim bolom i nemogućnošću savijanja. Takođe, dugotrajni prinudni položaj sedenja favorizuje bolove u mišićima, ukočenost, nagomilavanje masnih naslaga i osećaj utrnulosti čitavog tela, kao posledice neaktivnosti.

Magnetna navlaka Biomag deluje tako što:

  • Smanjuje bolove;
  • Ublažava upale;
  • Normalizuje krvotok;
  • Poboljšava radnu sposobnost;
  • Smanjuje kolicinu masnih naslaga;
  • Obnavlja snagu;
  • Pojačava imunitet,
  • Otklanja nesanicu.

Sastav: Magnetna navlaka je napravljena od tripleks-materijala. Sadrži 20 stalnih magneta, severnim polom okrenutih ka telu, koji stavaraju magnetnu indukciju jačine 480 Gausa. Magnenta navlaka ima dve elastične trake koje omogućavaju da se lako i čvrsto fiksira za naslon fotelje ili sedišta. Namagnetisanost traje 7-8 godina.