DERMIX VeneFit - krema za vene

1.421,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

Dermix brend je kreiran u skladu sa najnovijim dostignućima i osnovnim principima naučne dermatologije. Svi preparati iz kolekcije služe za negu kože i stimulaciju njene prirodne sposobnosti regeneracije i zaštite.
Dermix recepture su rezultat naučnog rada i dugogodišnjeg iskustva renomiranog Prof. dr M. Milojevića i naučnog tima Dermatološkog centra. Stručnost ovog tima u oblasti kozmetske dermatologije i njihova posvećenost očuvanju zdrave i lepe kože garant su visokog kvaliteta i idealne sinergije sastojaka u Dermix preparatima.
Efikasnost formula i veliki broj zadovoljnih korisnika Acne Intensive formule, Antibola, Venefita i Hemorodola najbolji su pokazatelji trajnog poverenja u naše proizvode. Odaberite i Vi najbolje za Vašu kožu.
Inspirisan naukom, Dermix je sinonim za lepu i zdravu kožu!


DERMIX VeneFit -  krema za vene

 

Saponini i escin iz divljeg kestena u sadejstvu sa aktivnim sastojcima Arnike (Brđanke) delotvorno sprečavaju upalne procese na nivou enodtela vena i kapilara čime se usporava dalja progresija varikoznog sindroma i pojava
“ popucalih” kapilarnih spletova. Kompleks plemenitih biljnih ulja jojobe, karitea i vitamin E obezbeđuju vlažnost i tonus kože nad proširenim venama. Aromatične komponente biljnog porekla efikasno i trenutno otklanjaju osećaj težine u nogama. Redovnom primenom Venefita dolazi do postepenog nestanka mrkih pigmentacija u sklopu varikoznog kompleksa : prošireni venski kapilari postepeno blede, a novi se ređe javljaju.