DERMIX Antibol 30g - krema protiv bolova

888,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

Dermix brend je kreiran u skladu sa najnovijim dostignućima i osnovnim principima naučne dermatologije. Svi preparati iz kolekcije služe za negu kože i stimulaciju njene prirodne sposobnosti regeneracije i zaštite.
Dermix recepture su rezultat naučnog rada i dugogodišnjeg iskustva renomiranog Prof. dr M. Milojevića i naučnog tima Dermatološkog centra. Stručnost ovog tima u oblasti kozmetske dermatologije i njihova posvećenost očuvanju zdrave i lepe kože garant su visokog kvaliteta i idealne sinergije sastojaka u Dermix preparatima.
Efikasnost formula i veliki broj zadovoljnih korisnika Acne Intensive formule, Antibola, Venefita i Hemorodola najbolji su pokazatelji trajnog poverenja u naše proizvode. Odaberite i Vi najbolje za Vašu kožu.
Inspirisan naukom, Dermix je sinonim za lepu i zdravu kožu!

 

DERMIX Antibol 50g - krema protiv bolova


Sinergijom aktivnih sastojaka kanadskog bora i južnoameričkog čilija postiže se snažno delovanje na periferne nervne završetke, čime se eliminiše bol.
Antibol delotvorno uklanja tegobe kod bolova u leđima, ramenima, vratu, kolenima, skočnim i drugim zglobovima, u kratkom roku pospešuje oporavak od povreda nastalih usled udaraca, uganuća i drugih sportskih povreda.
Odlične rezultate daje i u uklanjanju tegoba kod: artritisa, išialgije, artroze, gihta kao i kod drugih oboljenja reumatskog porekla.