DERMIX MAKEUP REMOVER - skidanje i čišćenje šminke

1.090,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

Dermix brend je kreiran u skladu sa najnovijim dostignućima i osnovnim principima naučne dermatologije. Svi preparati iz kolekcije služe za negu kože i stimulaciju njene prirodne sposobnosti regeneracije i zaštite.
Dermix recepture su rezultat naučnog rada i dugogodišnjeg iskustva renomiranog Prof. dr M. Milojevića i naučnog tima Dermatološkog centra. Stručnost ovog tima u oblasti kozmetske dermatologije i njihova posvećenost očuvanju zdrave i lepe kože garant su visokog kvaliteta i idealne sinergije sastojaka u Dermix preparatima.
Efikasnost formula i veliki broj zadovoljnih korisnika Acne Intensive formule, Antibola, Venefita i Hemorodola najbolji su pokazatelji trajnog poverenja u naše proizvode. Odaberite i Vi najbolje za Vašu kožu.
Inspirisan naukom, Dermix je sinonim za lepu i zdravu kožu!

 

DERMIX MAKEUP REMOVER - skidanje i čišćenje šminke


Efikasno uklanja šminku i vodootpornu maskaru ostavljajući kožu besprekorno čistom i nežnom. Kožu prekrivenu šminkom navlažiti mlakom vodom. Jagodicama prstiju naneti makeup remover, otkloniti tupferom, potom oprati kožu blagim sindetom. Kao sledeće korake preporučujemo čišćenje Dermix Face Losionom, zatim nanošenje Dermix Anti Age Hydratora za negu, prevenciju dehidratacije i usporavanje starenja kože.