DOUBLE RABITT vibrator za duplo zadovoljstvo, 569286

4.700,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

DOUBLE RABITT vibrator za duplo zadovoljstvo, 569286

 

Rotirajući vibrator ili bolje poznati kao zeka vibratori (Rabbit vibrators) su oni modeli koji imaju rotaciono telo i dodatak sa strane za stimulaciju klitorisa.

Rotirajući vibratori su se proslavili u Američkoj seriji "Sex i Grad" gde je prikazan zeka model rotirajućeg vibratora.
Ovi masažeri se klasifikuju po obliku dodatka za klitoralnu stimulaciju, npr. zeka rotirajući vibrator ima dodatak za klitoris u obliku zeca. Pored zeke, postoje mnoge druge vrste ovih vibratora, kao što su : dabar, pingvin, leptir, slon, delfin ....
Rotirajući vibrator ili rotacioni vibrator prilikom korišćenja uz pomoć rotacije intenzivno stimuliše G-tačku, i celu vaginu, dok dodatak za stimulaciju klitorisa istovremeno stimuliše klitoris. Rotirajući vibratori će Vam pružiti zadovoljstvo višestrukih orgazma. Većina je napravljena od silikona.

Rotacioni vibratori su dosta zastupljeni i traženi na našem tržištu. Ovu tražnju opravdava činjenica da im je glavna osobina prirodan izgled i kvalitet materijala. Veličine i boje su im raznovrsne. Svi modeli imaju vibraciju, a vrste materijala i oblici su različiti i prate cenu proizvoda.

DOUBLE RABITT vibrator za duplo zadovoljstvo je izuzetno neobičan model, a naziv sve govori. Konstruisan je da istovremeno stimuliše vaginu, klitoris i anus. Središnji deo rotira i može se po želji podešavati. Kuglice posebno stimulišu zid vagine, a sam vrh vibratora se takođe rotira. Gornji "zeka" stimuliše klitoris, a donji anus i nihova vibracija se posebno podešava po želji. Boja je jarko crvena, kao što uostalom možete videti i na našim prikazanim slikama. Za rad koristi četiri standardne AA baterije od 1.5 V.