HYPNO LOVE muški parfem koji budi žensku senzualnost, 800012

1.900,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

 

HYPNO LOVE muški parfem koji budi žensku senzualnost, 800012


HYPNO LOVE muški parfem koji budi žensku senzualnost je muški parfem neodoljivog, jedinstvenog i prefinjenog mirisa koji deluje veoma privlačno na žene i budi žensku senzualnost. Ovaj parfem je namenjen isključivo muškarcima, a deluje izuzetno stimulativno i privlačno na žene. Njegov miris mošusa, prosto deluje hipnotički u ambijentu. Ovaj proizvod deluje zavodljivo i budi senzualnost žena. Samo nekoliko kapi će delovati kao magija i ispoljiti svoj puni efekat. Pakovanje ovog proizvoda je od 50 ml.

Na našem sajtu možete pogledati ponudu artikala namenjenih za stimulaciju muškaraca. Dostupni su u obliku kapi, krema, parfema, spreja i tableta. Njihova primena i dejstvo su različiti i sve pojedinosti su objašnjene kod svakog proizvoda pojedinačno. Predlažemo da detaljno pregledate sve proizvode i njihovu namenu, jer će Vam to u mnogome olakšati konačan izbor.

 

INDIKACIJE:
Smanjena emotivna i seksualna privlačnost prema suprotnom polu i manjak samopouzdanja.

DOZIRANJE:
Preporučena upotreba SMAK muškog parfema privlačnog za žene je 1-2 puta dnevno, a maksimalni broj upotreba u toku jednog dana je 2-3 puta. Takođe se preporučuje kontinuirana upotreba SMAK muškog parfema privlačnog za žene najmanje tri meseca.

 

NEŽELJENA DEJSTVA:
SMAK muški parfem privlačan za žene je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA:
Zatvorenu bočicu čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

ROK UPOTREBE:
Označen na originalnom pakovanju.

PAKOVANJE:
Zapremina jedne bočice je 50ml.