HOT SEX MAN stimulans za muškarce, 800139

1.250,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

HOT SEX MAN stimulans za muškarce, 800139


HOT SEX MAN stimulans za muškarce je suplement i koristan je za zdravlje. No on je pre svega namenjen seksualnom podsticaju i stimulaciji. Osnovni sastojak je mešavina biljnih ekstrakata sa dodatkom cimeta koji daje poseban ukus i miris. Dovoljno je sipati 5-10 kapi u bilo koje piće dvadesetak minuta pre odnosa. Pakovanje je u količini koja je dovoljna za nekih desetak upotreba. Poželjno ga je držati u frižideru, posle otvaranja.

HOT SEX MAN stimulans za muškarce se koriste usled odsustva i/ili smanjene potrebe tj. želje za seksom, kod čestih izostanaka reakcije na seksualne nadražaje, kod erektilne disfunkcije penisa prouzrokovane psihičkim faktorima, kod nedovoljne seksualne izdržljivosti, kao i kod otežanog dostizanja vrhunca tj. orgazma.

HOT SEX MAN stimulans za muškarce su napravljene u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje.

 

HOT SEX MAN stimulans za muškarce je namenjen kao stimulans isključivo muškarcima. Ove kapi su proizvedene po specijalnoj formuli, bazirane na biljnim ekstraktima. Koktel ovih ekstrakta je veoma efikasan i eksplozivan. Probudiće sva Vaša čula, pojačati libido i pokrenuti bujicu strasti.

 

Način primene: pre upotrebe flašicu blago promućkati i sipati 5-10 kapi u bilo koje piće, pola sata do sat pre odnosa. Maksimalna dnevna doza je 30 kapi. Zatvorenu bočicu čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti. Dakle, čuvati na hladnom i tamnom mestu. Poželjno je nakon otvaranja držati u frižideru. Pakovanje je od 20ml.