SEX ERECT krema za poboljšanje kvaliteta erekcije, 800103

1.350,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

SEX ERECT krema za poboljšanje kvaliteta erekcije, 800103


SEX ERECT krema za poboljšanje kvaliteta erekcije sadrži veoma uspešnu formulu, baziranu na prirodnim sastojcima, koji pomažu poboljšanju erekcije penisa. Krema se koristi svakodnevno, kao vid terapije. Potrebno je jednom dnevno naneti kremu na penis i lagano umasirati u trajanju od 3-4 minuta. Njeni sastojci prodiru duboko u tkivo revitalizujući ga, a takođe stimulišu i perifernu cirkulaciju, kao jedan od preduslova kvalitetne erekcije. Redovnim korišćenjem SEX ERECT kreme za poboljšanje kvaliteta erekcije, penis će biti aktivniji, erekcija će se postizati brže, a njen kvalitet će biti bolji i trajniji.

 

SASTAV:


Jedna SEX ERECT krema za poboljšanje kvaliteta erekcije  sadrži sledeće sastojke:

- Pimpinella anisum (4mg)

- Ocimum basilicum (3mg)

- Cinnamomum zeylanicum (3mg)

- ingiber officinalis (5mg)

- Capiscum frutescens (5mg)

- Caryophyllus aromaticus (10mg)

- i ostale pomoćne supstance do zapremine od 50ml.

 

INDIKACIJE:
Erektilna disfunkcija (impotencija muškarca, tj. nemogućnost da se postigne ili održi erekcija penisa za zadovoljavajuću seksualnu aktivnost).

DOZIRANJE:
Preporučena primena SEX ERECT kreme za poboljšanje kvaliteta erekcije je 1-2 puta dnevno, 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj aplikacija u toku jednog dana je 2-3 puta. Takođe se ne preporučuje upotreba SEX ERECT kreme za poboljšanje kvaliteta erekcije duže od tri meseca.

NAČIN PRIMENE:
SEX ERECT krema za poboljšanje kvaliteta erekcije je namenjena za lokalnu primenu. Na telo penisa naneti kremu i nežno umasirati 30 minuta pre seksualne aktivnosti tj. odnosa. Kompatibilna je sa svim vrstama kondoma.

NEŽELJENA DEJSTVA:
SEX ERECT krema za poboljšanje kvaliteta erekcije je napravljena u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA:
Zatvorenu tubu čuvati na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

ROK UPOTREBE:
Označen na originalnom pakovanju.

PAKOVANJE:
Zapremina jedne tube je 50ml.