MAXI PENIS GEL za kvalitetniju erekciju i izdržljivost penisa, 800082

1.350,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

MAXI PENIS GEL za kvalitetniju erekciju i izdržljivost penisa, 800082


MAXI PENIS GEL za kvalitetniju erekciju i izdržljivost penisa je proizvod visokog kvaliteta i namenjen je onima koji cene rad stručnjaka. Njegova pažljivo odabrana formula, ima specifičnu osobinu, a to je da zgušnjava tkivo penisa. Na taj način se održava i poboljšava kvalitet erekcije. Vaša muškost će biti višestruko povećana. Nanosite kremu dva puta dnevno po celoj dužini penisa i masirajte par minuta. Pakovanje je od 50 ml.

 

SASTAV:


Jedna tuba MAXI PENIS GELA za kvalitetniju erekciju i izdržljivost penisa sadrži sledeće sastojke:

- Boswellia Serrata (4mg)

- Tanacetum parthenium (4mg)

- Petroselinum hortensis (6mg)

- Capiscum frutescens (5mg)

- Zingiber officinalis (6mg)

- i ostale pomoćne supstance do zapremine do 50ml.

 

INDIKACIJE:
Nedovoljna veličina (dužina/debljina) penisa i nemogućnost da se zadovolji partnerka. Potreba za povećanjem penisa opravdana je isključivo u sledećim slučajevima:

- kada muškarac ima jak kompleks inferiornosti zbog veličine svog penisa (pa bi povećanje penisa moglo biti rešenje) ili

- kada muškarac želi povećati dužinu/debljinu penisa radi zadovoljenja svoje partnerke.

DOZIRANJE:
Preporučena primena MAXI PENIS GEL za kvalitetniju erekciju i izdržljivost penisa je 1-2 puta dnevno, a maksimalni broj aplikacija u toku jednog dana je 2-3 puta. Takođe se preporučuje svakodnevna upotreba MAXI PENIS  kreme tokom tri meseca, kako bi preparat ispoljio svoj maksimalni efekat.

NAČIN PRIMENE:
MAXI PENIS GEL za kvalitetniju erekciju i izdržljivost penisa je namenjen isključivo za spoljašnju upotrebu. Na telo penisa naneti kremu i nežno masirati 1-2 minuta.

NEŽELJENA DEJSTVA:
MAXI PENIS GEL za kvalitetniju erekciju i izdržljivost penisa je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA:
Zatvorenu tubu čuvati na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

ROK UPOTREBE:
Označen na originalnom pakovanju.

PAKOVANJE:
Zapremina jedne tube je 50ml.