PHERO MAN parfem sa feromonima, 800073

1.200,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

PHERO MAN parfem sa feromonima, 800073


PHERO MAN parfem sa feromonima je muški parfem neodoljivog i jedinstvenog mirisa koji deluje veoma privlačno na žene. Ovaj parfem je namenjen isključivo muškarcima, a deluje izuzetno stimulativno i privlačno na žene. Samo nekoliko kapi će delovati kao magija i ispoljiti svoj puni efekat. Ovaj artikl u sebi sadrži feromone. Feromoni su supstance koje direktno deluju na hormonski sistem, stimulišući ga bez dodatnog fizičkog kontakta. PHERO MAN parfem sa feromonima je izuzetno omiljen među ženama, koje instiktivno prepoznaju ovu vrstu mirisa. i reaguju na njega. Predstavljen je u praktičnom i lepom džepnom pakovanju. Pakovanje ovog proizvoda je od 15 ml.

Na našem sajtu možete pogledati ponudu proizvoda namenjenih za stimulaciju muškaraca. Nalaze se u obliku kapi, krema, parfema, spreja i tableta. Njihova primena i dejstvo su različiti i svi detalji su objašnjeni kod svakog proizvoda pojedinačno. Predlažemo da pregledate sve proizvode i njihovu namenu, jer će Vam to u mnogome olakšati konačan izbor.

 

 

INDIKACIJE:
Smanjena emotivna i seksualna privlačnost prema suprotnom polu i manjak samopouzdanja.

DOZIRANJE:
Preporučena upotreba PHERO MAN parfema sa feromonima je 1-2 puta dnevno, a maksimalni broj upotreba u toku jednog dana je 2-3 puta. Takođe se preporučuje kontinuirana upotreba SEX SPREJA kao parfema sa feromonima najmanje tri meseca.

 

NEŽELJENA DEJSTVA:
PHERO MAN parfem sa feromonima je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA:
Zatvorenu bočicu čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

ROK UPOTREBE:
Označen na originalnom pakovanju.

PAKOVANJE:
Zapremina jedne bočice je 15ml.