DROP SEX kapi za stimulaciju i zadovoljstvo, 800010

1.000,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

 

DROP SEX kapi za stimulaciju i zadovoljstvo, 800010


DROP SEX kapi za stimulaciju i zadovoljstvo je stimulans namenjen kako ženama tako i muškarcima. Najprodavaniji je proizvod iz ove oblasti u Francuskoj i proizvodi se preko 15 godina. Sastoji se od isključivo prirodnih biljnih ekstrakata, sa afrodizijskim osobinama. Uzima se 7-15 kapi, sa bilo kojim pićem, tridesetak minuta pre odnosa. Pakovan je u količini koja je dovoljna za desetak doza.

DROP SEX kapi za stimulaciju i zadovoljstvo deluju i kao afrodizijak koji budi želju za sexom i totalno su bezopasne, jer su napravljene na biljnoj bazi i ne mogu imati nikakve štetne posledice po organizam.

 

DROP SEX kapi za stimulaciju i zadovoljstvo se koriste usled odsustva i/ili smanjene potrebe tj. želje za seksom kod oba partnera, kod čestih izostanaka reakcije na seksualne nadražaje, kod erektilne disfunkcije penisa prouzrokovane psihičkim faktorima, kod nedovoljne seksualne izdržljivosti, kao i kod otežanog dostizanja vrhunca tj. orgazma.

DROP SEX kapi za stimulaciju i zadovoljstvo su napravljene u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje.

S obzirom da se preparat primenjuje i kod žena i kod muškaraca, trudnoća i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primenu, kao i tokom perioda začeća.

Zatvorenu bočicu čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju.

 

KARAKTERISTIKE:

- Drop Sex Univerzalni Stimulator

- Jedna bocica DROP SEX kapi sadrzi sledece sastojke:

  -20 % preciscenog biljnog ekstrakta Gingembre

   -50% preciscenog biljnog ekstrakta Guarane

   -Cinnamomum zeylanicum (2mg)

   -Capiscum frutescens (2mg)

   i druge pomocne materije do zapremine od 15ml.