EXTASIA intimni gel za ljubavnu predigru, 800143

1.400,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

EXTASIA intimni gel za ljubavnu predigru, 800143


Extasia Gel je parfemisana intimna krema za žene, koja se koristi kao stimulans u ljubavnoj predigri. Nanesite je na vrh prsta i nežno masirajte klitoris i usne vagine. Sastojak biljke Arnice deluje opuštajuće na sluzokožu,  širi krvne sudove i poboljšava cirkulaciju. Takođe u svom sastavu ima Arginin kao i Menthol koji dodatno pojačavaju stimulaciju. Pakovanje je u količini od 30 ml.


EXTASIA intimni gel za ljubavnu predigru je intimna krema kao stimulans i dodatak ljubavnoj preigri.

U okviru ove podkategorije preparata za žene možete pogledati ponudu proizvoda namenjenih za stimulaciju žena. Nalaze se u obliku kapi, krema, parfema i tableta. Njihova primena i dejstvo su različiti i sve pojedinosti su detaljno objašnjene kod svakog proizvoda pojedinačno. Predlažemo da detaljno pregledate sve proizvode i njihovu namenu, jer će Vam to u mnogome olakšati konačan izbor.

 

 

INDIKACIJE:
Odsustvo i/ili smanjen libido kod žena, odsustvo osetljivosti na seksualne nadražaje, smanjena vlažnost vagine, kao i otežano dostizanje vrhunca, tj. orgazma.

NAČIN PRIMENE:
EXTASIA intimni gel za ljubavnu predigru je namenjena za lokalnu primenu. Na vrh prsta naneti kremu i nežno umasirati na klitoris 1 sat pre seksualne aktivnosti tj. odnosa.

NEŽELJENA DEJSTVA:
EXTASIA intimni gel za ljubavnu predigru je napravljena u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA:
Zatvorenu tubu čuvati na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunćevoj svetlosti.

ROK UPOTREBE:
Označen na originalnom pakovanju.