LOVE DROPS kapi za stimulans za žene i muškarce, 800017

1.300,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

LOVE DROPS kapi za stimulans za žene i muškarce, 800017


LOVE DROPS kapi za stimulans za žene i muškarce predstavljaju stimulans koji se oralno dozira, radi dodatne seksualne stimulacije žena i muškaraca i povećanja njihove seksualne želje i libida.

 

LOVE DROPS kapi za stimulans za žene i muškarce se koriste usled odsustva i/ili smanjene potrebe tj. želje za seksom kod oba partnera, kod čestih izostanaka reakcije na seksualne nadražaje, kod erektilne disfunkcije penisa prouzrokovane psihičkim faktorima, kod nedovoljne seksualne izdržljivosti, kao i kod otežanog dostizanja vrhunca tj. orgazma.

LOVE DROPS kapi za stimulans za žene i muškarce su napravljene u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje.

S obzirom da se preparat primenjuje i kod žena i kod muškaraca, trudnoća i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primenu, kao i tokom perioda začeća.

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju.

Način primene: pre upotrebe flašicu blago promućkati i sipati 5-7 kapi u bilo koje piće, pola sata do sat pre odnosa. Maksimalna dnevna doza je 28 kapi. Zatvorenu bočicu čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti. Dakle, čuvati na hladnom i tamnom mestu. Pakovanje je od 30ml.