Carape sa vunenim stopalom

2.600,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Carapa sa dodatkom vunenog stopala je carapa sa dodatkom 100% ciste vune, koja prati liniju stopala i na taj nacin joj pomaze.

Karakteristike:

- Vuna odrzava prirodnu temperaturu u tzv. "prirodnoj zoni" odrzavajuci toplotu vaseg stopala.

- Ekstra sirok rend bez gume, drzi carapu a ne steze vasu nogu,  te pomaze u slucaju slabe cirkulacije, jer nema neugodnog zatezanja nogu.

- Vuneno vlakno ima sposobnost da vlagu i znoj primljenu od vaseg tela procisti, visak oslobodi u spoljasnju sredinu, a ostatak vrati vasem telu. Vuna odbija vodene kapi, a moze da upije do 1/3 sopstvene tezine vodene pare (vlage), a da sepri tom ne oseca vlaznom. Zahvaljujuci ovom vaznom kvalitetu, vuna bez obzira na vlagu koju sadrzi u sebi, ne moze da se ubudja i u njoj se ne mogu razviti plesan i gljivice  i kao  tkiva nije nimalo pogodna sredina za razvoj mikroorganizama. Stoga je prednost ove carape da pomaze kod preteranog znojenja, neprijatnog mirisa i eliminisana je mogucnost gljivicnog oboljenja stopala. Preterano znojenje vase carape ne cini je vlaznom.

- Vuna je prirodni materijal te je stoga pogodna za koriscenje, kao takva stiti i cuva, vec osteceno stopalo, stvarajuci osecaj ugodnosti i mekoce.

 Proizvodnja: VEZ, Srbija