Labrada elasti joint (384g)

4.370,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Labrada elasti joint (384g)

- Za zaštitu zglobova, hrskavica i ligamenata od povreda
- Sadrži MSM (metilsulfonilmetan), glukozamin sulfat, hondroitin sulfat, kolagen
- Sa dodatnim vitaminom C

Elasti Joint je namenjen aktivnim sportistima, čiji se zglobovi troše prilikom vežbanja, za sprečavanje ukočenosti tokom procesa starenja i svima onima koji žele da očuvaju i postignu maksimalnu fleksibilnost zglobova.
Elasti Joint je zaštićena mešavina kvalitetnih sastojaka koji deluju sinergijski i pružaju snažnu podršku vašim zglobovima. Elasti Joint sadrži hidrolizovani želatin, glukozamin sulfat, hondroitin sulfat u kombinaciji sa ostalim sastojcima kao što su MSM (metilsulfonilmetan) i vitamin C. Sastojci ovog preparata pomažu održanje zdravlja, elastičnosti i fleksibilnosti vaših zglobova, hrskavice i ligamenata. Aktivni sastojci ovog proizvoda su gradivni elementi u očuvanju zdravlja zglobova kao što su amino kiseline gradivni blokovi proteina. Želatin je komponenta kolagena, koji je osnova vezivnog tkiva kože, ligamenata, hrskavice, zidova kapilara, kostiju i zuba.

Glukozamin sulfat je glavni sastojak hrskavice, koji pomaže organizmu u proizvodnji tečnosti za podmazivanje zglobova i proteoglikana. Hondroitin sulfat je derivat glukozamina koji održava fleksibilnost vezivnog tkiva u organizmu. MSM (metilsulfonilmetan) je prirodni izvor biološki aktivnog sumpora, koji obezbeđuje organizam osnovnim materijama za zdravlje vezivnog tkiva.
Vitamin C (askorbinska kiselina) je esencijalan za sintezu kolagena i rekonstrukciju vezivnog tkiva.

Nutritivna vrednost:

Tablica hranljive vrednosti:

1 doza (12,8 g)

100 g

Energetska vrednost

25 kcal/105 kJ

195,3 kcal/820,3 kJ

Masti

od čega zasićenih masnih kiselina

0,0 g

0,0 g

0,0 g

0,0 g

Ugljeni hidrati

od čega šećera

2,0 g

1,6 g

15,6 g

12,5 g

Proteini

4,5 g

35,2 g

So (natrijum)

105,0 mg

820,3 mg

Sastav:

Aktivna komponenta:

1 doza (12,8 g)

100 g

NRV*

Vitamin C (L-askorbinska kiselina)

990,0 mg

7,7 g

1237,5%

Hidrolizovan želatin (kolagen)

5,0 g

39,1 g

*

MSM (metilsulfonilmetan)

2,0 g

15,6 g

*

Glukozamin-sulfat

1,5 g

11,7 g

*

Hondroitin-sulfat

1,2 g

9,4 g

*

Sastojci (ukus grožđe): želatin, metilsulfonilmetan, glukozamin-sulfat, hondroitin-sulfat, L-askorbinska kiselina, prirodne i veštačke arome, limunska kiselina, zaslađivači (sukraloza, acesulfam K), opna zrna grožđa u prahu.

Sastojci (ukus punč): želatin, metilsulfonilmetan, glukozamin-sulfat, hondroitin-sulfat, L-askorbinska kiselina, prirodne i veštačke arome, limunska kiselina, zaslađivači (sukraloza, acesulfam K), crvena cvekla u prahu.

Doziranje i način upotrebe: odrasli: razmutiti jednu mericu praška u čaši vode ili neke druge tečnosti i tako pripremljen napitak popiti jednom dnevno.

Upozorenje: proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda! U slučaju neželjenih reakcija, odmah prekinuti upotrebu proizvoda i konsultovati lekara. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina. Osobe sa dijabetesom i osobe na medikamentoznoj terapiji, pre primene ovog proizvoda treba da se konsultuju sa svojim lekarom ili farmaceutom.

Napomena: ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja male dece.

Alergen info: proizvod može sadržati tragove JAJA, RIBE, LJUSKARA, JEZGRASTOG VOĆA, KIKIRIKIJA, PŠENICE, SUSAMA.

Način čuvanja: čuvati u originalnom pakovanju, na suvom mestu zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25°C.

Proizvođač: Labrada

Zemlja uvoza: SAD

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: Lama d.o.o., Beograd