Scitec Nutrition lecithin, 1200mg (100 kapsula)

1.340,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Scitec Nutrition lecithin, 1200mg (100 kapsula)

- za smanjenje trigilicerida
- stimuliše metabolizam masti
- koristi se kod 'masne jetre'
- koristan i u slučajevima gojaznosti i zloupotrebe alkohola

Lecitini su grupa masti koje se sastoje iz fosforne kiselina, holina, masnih kiselina, glicerola, triglicerida i fosfolipida. Koristi se i u slučajevima 'masne jetre'. Zbog uticaja na metabolizam masti koristan je kod ljudi koji imaju problema sa povišenim holesterolom i trigliceridima, kao i u slučajevima gojaznosti i zloupotrebe alkohola.

Preparat Lecithin sadrži sve fosfatide koji se prirodno nalaze u ćelijskoj membrani. Lecithin održava strukturu ćelijske membrane i povećava njenu poroznost tj. obezbeđuje bolji protok materija kroz nju. Svaka pojedinačna kapsula preparata Lecithin obezbeđuje vam 1200 mg prirodnog lecitina ekstrahovanog iz sojinog zrna.

Namena: dodatak ishrani na bazi lecitina iz soje.

Sastojak

Po dozi (1 kapsula)

Na 100 g

Lecitin iz soje

- fosfatidilholin

- fosfatidilinozitol

- linoleinska kiselina

1200 mg

168 mg

108 mg

642 mg

67,49 g

9,45 g

6,07 g

36,11 g

Preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Sastojci: soja-lecitin, kapsula-želatin (goveđi), humektant: glicerol, emulgator: sojino ulje (rafinisano), voda.

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno, uz obrok.

Upozorenje: Preparat se ne preporučuje osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Pre upotrebe se posavetovati sa lekarom ili farmaceutom. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece!

Ukoliko ste trudnica, dojilja ili uzimate neke lekove, konsultujte se sa Vašim lekarom pre upotrebe ovog preparataPrestanite sa upotrebom i konsultujte se sa Vašim lekarom, ukoliko se pojave neke nepovoljne reakcije.

Informacije o alergenima: Proizvod sadrži soju. Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju i mleko, soja, jaja, gluten, kikiriki, jezgrasto voće, celer, riba i školjkaši.

Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu. Toplote i sunčevo zračenje mogu oštetiti ambalažu. Toplota, vlaga i sunčevo zračenje mogu dovesti do međusobnog slepljivanja kapsula, ali to ne utiče na njihovu efikasnost.

Proizvođač: Scitec Nutrition

Zemlja uvoza: Mađarska

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Vitalikum d.o.o., Futog