Način plaćanja

Kako se vrši plaćanje?


Narudžbine se plaćaju pouzećem.
To dakle znači da ćete narudžbinu platiti  kuriru prilikom preuzimanja paketa.
Da li je moguće plaćanje kreditnim karticama?

Trenutno smo u pregovorima sa bankama kako bi omogućili ovu opciju, nadamo se da će uskoro biti dostupna, o čemu ćete sigurno biti obavešteni.

Plaćanje iz inostranstva ?

Omogućili smo plaćanje robe iz inostranstva:

1. Preko WESTERN UNION čije poslovnice imate u skoro svakoj pošti ili banci. Uplata novca je danas za odmah, sto znači da kada plaćate preko WESTERN UNION-a proizvod Vam možemo poslati istog dana.

2. Plaćanje možete izvršiti i preko bankovnog računa. U tom slučaju mi Vam šaljemo predračun i devizne instrukcije na osnovu kojih vršite uplatu u banci. Ovaj metod plaćanja malo duže traje (oko 7 dana) zbog kliringa.

Kako plaćaju pravna lica?


Pravna lica plaćaju virmanski. Prvo posaljemo predračun, pa zatim nakon uplate šaljemo proizvod.

NOTE: Euro Market ima pravo da zahteva avansno plaćanje ukoliko proceni da postoji rizik za realizaciju odredjene narudzbine.

 

Na osnovu Uredbe o određivanju lica na koja se, usled specifičnosti delatnosti koje obavljaju, ne odnosi obaveza evidentiranja prometa preko fiskalne kase, objavljene u Službenom glasniku RS od 3. septembra 2004. godine, TRGOVINSKA RADNJA I AGENCIJA EURO MARKET SLAVISA VASILJEVIC PR, sa šifrom delatnosti 52610 - "Trgovina na malo u prodavnicama koje poštom dostavljaju naručenu robu" - OSLOBODJENA JE IZDAVANJA FISKALNOG RAČUNA. Post express adresnica je koju dobijate na paketu - koristite kao račun.

Vaša korpa

    • 0 din.
    • Proizvoda:
    • 0
    • Ukupno:
    • 0 din.

Prijava