Kasica za novac crna mačka, 0868-03

1.800,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Kasica za novac crna mačka, 0868-03

Kasica za Novac Crna Mačka spaja dva sveta. Jedan koji se odnosi na ljubav prema mačkama i drugi koji se tiče ljubavi prema novcu tj,štednji. Prema tome, ova crna mačka u obliku kasice za novac je idealno rešenje!

Kasica za novac kombinuje praktičnost i estetiku na jedinstven način. Napravljena je od visokokvalitetnog materijala koji će vaš novac čuvati na sigurnom. Osim toga, njen čarobni dizajn mami sve poglede i postaje predmet nekoliko narednih pitanja. Mada sa druge strane to možda i nije dobro jer otkriva svoju ulogu.

Ova mačka kasica za novac je savršena za decu i odrasle. Deca koja će se zaljubiti u njezin šarmantni izgled, dok će odrasli ceniti njenu funkcionalnost.

Uz svoju crnu boju, ova mačka se lako uklapa u bilo koji enterijer. Možete je postaviti na sto ili policu.

Kada dođe vreme praznika ili posebnih prilika, ova mačkasta kasica za novac takođe može poslužiti kao sjajan poklon za vaše najdraže. Iznenadite ih jedinstvenim darom koji će ih svakodnevno podsećati na vas.

Ne čekajte više! Nabavite svoju mačku za novac i dodajte dozu zabave i praktičnosti svom životu. Kada kaćemo da nabavite mačku za novac, nismo mislili na pravu mačku, nego na kasicu. Kliknite i naručite je danas!

- Materijal: plastika
- Dimenzije: 18 x 15 x 15,5 cm
- Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Kina

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.