Mini kuglanje za radni sto, 0726-01

800,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Mini kuglanje za radni sto, 0726-01

Mini Kuglanje za radni sto je za sve one ljubitelje kuglanja koji nemaju vremena da odu do kuglane u ne bi li izlečili stres koji ih upravo drma na poslu. E pa mi nudimo rešenje za vas. Mini Kuglanje za kancelarijski sto je savršen proizvod koji će vam omogućiti da uživate u ovoj zabavnoj igri bez napuštanja radnog mesta.

Mini Kuglanje za kancelarijski sto je kompaktan i lagan set koji se sastoji od drvene staze, deset plastičnih čunjeva i dve metalne kuglice. Sve što treba da uradite je da postavite stazu na ravnu površinu, poređate čunjeve na kraju i bacate kuglice pomoću prsta. Možete igrati sami ili sa kolegama i takmičiti se ko će oboriti više čunjeva.

Mini Kuglanje za kancelarijski sto je idealan način da se opustite i zabavite u pauzi od posla, ali i da poboljšate svoju koncentraciju i koordinaciju. Ovaj proizvod je takođe odličan poklon za sve ljubitelje kuglanja koji žele da imaju malo zabave u svom radnom okruženju. Naručite svoj primerak Mini Kuglanja za kancelarijski sto danas i uživajte u ovoj jedinstvenoj igri.

- Materijal: plastika
- Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Kina

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.