Peščana umetnost (antistres), 0367

2.000,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Peščana umetnost (antistres), 0367

Peščana Umetnost nastaje okretanjem okruglog rama u kome se pesak nalazi. Odokativnom brzinom pesak lagano curi n suprotnu stranu pod uticajem gravitacione sile te na taj način formira jedinstven oblik.

IDealan poklon za radni astal bilo da je kod kuće ili na poslu. Pokretna umetnost zabavan alat i za antistres terapiju. Iskoristite svoje praktične veštine i kreativnost da napravite divan ukras za radni sto. Kada ste umorni od posla, gledanje u pesak koji se polako formira, pomaže vam da se opustite i lagano popravite raspoloženje.

Svaki okret rama u kome se nalazi pesak, stvara novi miran i očaravajući pejzaž. Gledajte kako algano curenje peska stvara prelepe planinske vence.

Napomena: Brzina curenja peska se kontroliše mehurićima vazduha, tako da se formiraju različiti pejzaži (normalno je da se neki mehurići zaglave). Regulator pritiska vazduha i detaljno uputstvo za upotrebu nalazi se u pakovanju. Budite strpljivi i nastavite da pokušavate, a pejzaž koji želite sigurno će se pojaviti.

- Materijal: plastika i staklo
- Dimenzije: 17,5 x 17,5 x 0,5 cm
- Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Kina

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.