Hanayama cast puzzle medallion, 0495

2.800,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Hanayama cast puzzle medallion, 0495

Cast Hanayama Medallion u izdanju japanske kompanije Hanayama je veoma složena mozgalica sa diskovima koji su neraskidivo povezani, kao neki lavirint. Rotirajte zlatne i srebrne diskove tako da se centralni crni delovi pomeraju ka spolja. Ako pokušate da idete prečicom, bićete uhvaćeni u ćorsokak. Na vama je da rešite glavolomku intuicijom ili analizom njenih delova.

Napomena: proizvedeno je samo 1000 komada u cast proslave 40 godina postojanja Cast Puzzle mozgalica. Model je većih dimenzija u odnosu na ostale Hanayama modele.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

- Težina 5 od 6 (6 je najteži nivo)
- Materijal: metal
- Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine

Zemlja uvoza: Kina

Zemlja porekla: Kina

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.