LOWA Muške cipele CAMINO EVO GTX Boots

33.727,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Veličina 42 44 44 1/2

• GORE-TEKS® – Garantovana zaštita od vremenskih prilika, čak i po kiši i jakom snegu: CAMINO EVO GTKS je opremljen GORE-TEKS membranom. Inovativna tehnologija pruža optimalnu vodootpornu zaštitu i prozračnost.
• 2-zonsko vezivanje – Zahvaljujući dvozonskom sistemu vezivanja koji se koristi u Camino EVO GTKS, prednji i gornji deo stopala imaju svoje zasebno podesive zone vezivanja. Kao rezultat, cipela se može individualno prilagoditi anatomiji stopala i vezati na različite načine za uspone i spustove.
• Kao rezultat toga, jezik se nalazi tamo gde bi trebalo da bude – bez ikakvih tačaka klizanja ili pritiska: To je ono što je tehnologija Ks-LACING® CAMINO EVO GTKS. Ovaj specijalni sistem vezivanja obezbeđuje jezik i vertikalno i horizontalno. Pošto sistem vezivanja postaje nezavisan od visine koraka, dizajn je savršen za bilo koju vrstu stopala. Ova tehnologija obezbeđuje da se pritisak pertle prenosi ne samo na kuke već i na jezik.
• Stopala se mogu efikasnije kotrljati ako se gornji deo planinarske čizme može lako savijati. Takva karakteristika štedi energiju kada se nosilac penje uz brda i pruža pravu udobnost u procesu. Iz tog razloga, LOVA je integrisala fleksibilnu zonu i omču za čipku u ovu oblast za Camino EVO GTKS. Ovo uključuje premještanje ušica čizme i korištenje fleksibilne kuke za čipku koja poboljšava udobnost pete i olakšava savijanje.
• Specijalno dizajnirani jezičak CAMINO EVO GTKS značajno povećava udobnost. Jezik ima dodatnu podlogu za spoljašnji deo stopala, a gornji kraj je posebno mekan. Ova asimetrična podloga pruža efikasno koordiniranu podršku mnogim delovima stopala. Da bi se uzela u obzir anatomija stopala, udubljenja za područje skočnog zgloba su takođe postavljena više iznutra nego spolja, a fleksibilni umetak za savijanje je integrisan u unutrašnju stranu pored stopala.
• VIBRAM® APPTRAIL II đon ima moderan, samočisteći profil. Svoje izuzetne sposobnosti dokazuje posebno kada se testira na izazovnom terenu. Karakteristike đona su na svakom terenu dopunjene karakterističnim prednjim delom pete koji se ističe tokom spuštanja.
• Materijal: nubuk
• Težina: 1600 g (veličina 42)