Grejp (Grapefruit) 15 ml - Young Living Eterično Ulje

4.430,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Od samog početka, citrusna ulja su među najomiljenijima, zahvaljujući svojim svežim, živopisnim notama i raznolikim mogućnostima upotrebe. Ulje grejpa se ističe prskavim karakterom i energičnim tonovima, pružajući živopisan miris i brojne koristi za čišćenje i toniranje kože. Kada ga pomiješate s baznim uljem Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex, možete uživati u opuštajućoj masaži prije spavanja, okruženi srećnim voćnim mirisom.

Ovo eterično ulje bogato limonenom dobiva se hladnim prešanjem svježe kore voća, stvarajući citrusnu aromu koja podsjeća na beskrajne voćnjake. Slatka, osvježavajuća aroma ulja grejpa može pridonijeti osjećaju radosti i razigranosti. Odličan je dodatak proizvodima za njegu kože, poput losiona za tijelo i soli za kupanje. Unesite kreativnost u svoju rutinu njege kože dodajući ulje grejpa u piling s morskom soli, kombinirajući ga s uljima limuna i borovice za blistav izgled kože.

  • Svojstva: poletno, vedro i cvetno ulje za širok spektar primena.
  • Upotreba: odaberite ulje grejpa za njegu kože, kupanje i masažu.
  • Komplementarna ulja: cvetna ulja poput ylang-ylanga i geranija, ulje metvice i pikantna ulja.

Način upotrebe eteričnog ulja grejpa:

Nanesite na željeno područje. U slučaju osjetljivosti, razrijedite 5 kapi u 10 ml baznog ulja Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.

Predložena upotreba:

Inhalacija: Udahnite miris grejpa tijekom tjelovježbe radi dodatne motivacije. Ljepota: Uvrstite ulje grejpa u režim njege kože. Dodajte ga losionima, tonerima i sredstvima za umivanje radi još čišće kože i zdravijeg izgleda. No, vodite računa da je ulje grejpa fotoosjetljivo, pa preporučujemo izbjegavanje sunca i UV zraka do 12 sati nakon nanošenja na kožu. Kupanje: U vruću kupku dodajte 6–8 kapi i uživajte u neodoljivim voćnim notama. Masaža: Dodajte ulje grejpa u ulje za masažu i prepustite se opuštanju nakon posla. Parfem: Nanesite kap na pulsne točke i vrat kako biste se okružili sunčanim mirisom i ispunili dan pozitivnom energijom.

Eterično ulje grejpa je savršen izbor ako:

  • Tražite rješenje za blistavu kožu koja izgleda zdravo.
  • Trebate djelotvoran voćni piling za tijelo.
  • Želite unijeti miris ljeta u dom.