Huzzle Zelda master sword, 0093-03

3.000,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Huzzle Zelda master sword, 0093-03

Huzzle Zelda Master Sword je jedna od tri nove slagalice iz Hanajame, inspirisane serijom Legenda o Zeldi. Majstorski mač je centralnim cilindričnim delom povezan sa kamenim postoljem. Rešavanje zagonetke podrazumeva izvlačenje mača rotiranjem cilindričnog dela.

Strpljenje je ključ! Kolekcionarska slagalica džepne veličine koja će vas naterati da se igrate iznova i iznova. Glavni mač je legendarni mač, najpoznatiji po tome što je oružje heroja Linka.

Kao vodeći brend kompanije Hanayama, Huzzle slagalice su uvek visokog kvaliteta i imaju neodoljivu prezentaciju. Ova mozgalica se ne razlikuje od ostalih Hanayama mozgalica i izgleda zaista neverovatno. Ukoliko ste kolekcionar cast puzzle slagalica ili slagalica uopšte, toplo vam preporučujem da obogatite svoju kolekciju.

Iako je po formi jednostavna, njena geometrija na neki način izaziva i podstiče kreativnost.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

- Težina: 4 od 5 (5 je veoma teško)
- Dimenzije: 9.5 cm x 4.4 cm x 3.4 cm
- Materijal: metal
- Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Kina

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.