Jednorog miš za kompjuter, 0303

1.600,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Jednorog miš za kompjuter, 0303

Miš za Kompjuter Jednorog je bežični miš za računar kod koga je važno uzeti u obzir prednosti koje donosi bežični miš u odnosu na miševe sa kablom. Pre svega to je upotreba miša bez sputavanja, zatim praktičnost u korišćenju jer vam omogućava da se krećete dalje od računara i da koristite miš na udobniji način.

A sada da se vratimo dizajnu. Ovaj "miš" jednorog spaja dva sveta. Jedan koji se odnosi na ljubav prema jednorozima i drugi koji se odnosi na ljubavi prema kompjuterima. Prema tome, ovaj jednorog je idealno rešenje!

Miš za kompjuter kombinuje praktičnost i estetiku na jedinstven način. Napravljen je od visokokvalitetnog materijala koji će neometano da izvršava zadatke zadate od strane vaše desne/leve ruke. Osim toga, čarobni dizajn mami sve poglede i "miš jednorog" postaje predmet nekoliko narednih pitanja.

Kada dođe vreme praznika ili posebnih prilika, ovaj miš dizajniram sa temom jednoroga može poslužiti kao sjajan poklon za vaše najdraže. Iznenadite ih jedinstvenim darom koji će ih svakodnevno podsećati na vas.

- Materijal: plastika
- Dimenzije: 11 x 6,3 x 3,2 cm
- Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Kina

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.