Alkotester ACE AF-33

28.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

TESTWINNER: U velikom uporednom testiranju alkotestova u AUTO BILD (2022/23), AF-33 se istakao kao najbolji od 8 testera promila - studija Tehničkog univerziteta u Beču čak sertifikuje tačnost od 97,9%!

SA BROJAČEM: Ugrađeni brojač čuva podatke o poslednjih deset testova, intuitivan dizajn sa svetlim ekranom i operacijom putem 2 dugmeta omogućava jednostavno korišćenje čak i neiskusnim korisnicima.

DOSTAVA: Pored ACE AF-33 alkotestera, dobijate i dve AAA baterije, 6 usnika, kvalitetnu torbu za nošenje i višejezični priručnik (sa nemačkim i engleskim).

PRE-KALIBRISAN: Naš digitalni alkotester se isporučuje kalibrisan za godinu dana sa maksimalnim odstupanjem od samo 0,05 promila. Za kontinuiranu tačnost preporučujemo redovno kalibriranje.

PROFESIONALNI UREĐAJ: Zahvaljujući visokoj preciznosti, idealan je firme koje testiraju svoje radnike,  za klinike za lečenje zavisnosti, lekarske ordinacije, ustanove za mlade i vlasti, ali i za samopraćenje preostalog alkohola ujutro nakon konzumiranja.


Univerzalni alkotester za profesionalce, firme i privatne osobe

 

ACE AF-33 je pravi univerzalac! Zahvaljujući jednostavnom radu i preciznim očitavanjima, ovaj alkotester podjednako je pogodan za profesionalce, firme kao i za privatne osobe. U svom jezgru ima elektrohemijski senzor - baš kao i policijski uređaji! Nije bez razloga što je ACE AF-33 pobednik testa AUTO BILD (2022/2023) u poređenju sa 8 drugih uređaja. Sa svojom kompaktnom veličinom (9 x 4.2 x 1.9 cm), takođe staje u svaki džep!  *97.9% tačnost prema studiji Tehničkog univerziteta u Beču (2015)

 

ACE AF-33 je pravi univerzalac! Zahvaljujući jednostavnom radu i preciznim očitavanjima, ovaj alkotester podjednako je pogodan za profesionalce, firme kao i za privatne osobe.

U svom jezgru ima elektrohemijski senzor - baš kao i policijski uređaji! Nije bez razloga što je ACE AF-33 pobednik testa AUTO BILD (2022/2023) u poređenju sa 8 drugih uređaja.

Sa svojom kompaktnom veličinom (9 x 4.2 x 1.9 cm), takođe staje u svaki džep!



 

*97.9% tačnost prema studiji Tehničkog univerziteta u Beču (2015)

 

Kalibracija za tačne rezultate 

ACE AF-33, kao i svi naši alkotesteri, kalibriran je u našem servisnom laboratoriju u Bavarskoj pre slanja. Preporučujemo kalibraciju otprilike jednom godišnje (ekran pokazuje preostalo vreme)! Za kalibraciju u Srbiji, nakon godinu dana, obraćate se Vašem prodavcu. Naravno, ACE AF-33 takođe radi i bez redovne kalibracije. Međutim, rezultati će vremenom nakon godinu dana postati manje tačni. Molimo vas da za svaki test koristite novi nastavak za usta - iz higijenskih razloga i radi izbegavanja iskrivljenih rezultata zbog naslaga alkohola!

 ACE AF-33, kao i svi naši alkotesteri, kalibriran je u  našem servisnom laboratoriju u Bavarskoj pre slanja.
Preporučujemo kalibraciju otprilike jednom godišnje (ekran pokazuje preostalo vreme)!

Za kalibraciju u Srbiji, nakon godinu dana, obraćate se Vašem prodavcu.
Naravno, ACE AF-33 takođe radi i bez redovne kalibracije.

Međutim, rezultati će vremenom nakon godinu dana postati manje tačni.

Molimo vas da za svaki test koristite novi nastavak za usta - iz higijenskih razloga i radi izbegavanja iskrivljenih rezultata zbog naslaga alkohola!