Esensa Magnevital Gel (200ml)

590,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Magnevital Gel

  •  

    magnezijum hlorid

  •  

    etarsko ulja lavande i eukaliptusa

  •  

    opuštanje mišića pred trening

  •  

    pomaže kod bolova i grčeva u mišićima

 

Magnevital Magnezijum hlorid gel joni za opuštanje je formulisan na bazi magnezijum hlorida, koji se brzo resorbuje preko kože, a efekat delovanja se oseća brzo po nanošenju proizvoda. Svojim umirujućim svojstvima na organizam, olakšava nastupanje sna, pomaže u stanjima nervne napetosti, stresa, iscrpljenosti, premora i nesanice. Poboljšava hidrataciju kože, smanjuje ukočenost i osećaj težine u nogama, što je posebno važno starijim osobama i osobama koje se slabo kreću ili dugo sede. Ima blagotovorno dejstvo kod bola i grča u mišićima (stopala, listova, ruke). U svom sastavu, sadrži i etarska ulja lavande i eukaliptusa, pa se njegova primena savetuje preventivno profesionalnim sportistima ili rekreativcima, u cilju opuštanja mišića pred trening. Gel se može koristiti za utrljavanje na predeo slepoočnica kod glavobolja i migrena.

Magnezijum je esencijalni mineral, koji je neophodan za pravilno funkcionisanje nervnog i mišićnog sistema, srca i krvotoka. Ispoljava umirujuće dejstvo na nervni sistem, pomaže kod anksioznosti, razdražljivosti i simptoma koji prate PMS. Ovaj mineral održava kožu elastičnom, smanjuje upale i povećava hidrataciju ćelija kože. Njegov nedostatak izaziva hroničan umor, pad koncentracije, disfunkciju mišića, vrtoglavice, nervoze i poremećaj sna.

Magnevital Magnezijum hlorid gel joni za opuštanje na bazi magnezijum hlorida omogućava maksimalnu iskoristljivost magnezijuma u organizmu, jer se utrljavanjem u kožu brzo resorbuje, a efekat delovanja se ispoljava odmah nakon primene. Svojim umirujućim svojstvima na organizam, olakšava nastupanje sna, pomaže kod migrena i glavobolja prouzrokovane predmenstrualnim sindromom, ublažava neprijatne simptome koji se javljaju u menopauzi. Preporučuje se njegova primena u stanjima nervne napetosti, stresa, iscrpljenosti, premora i nesanice. U svom sastavu, gel sadrži i etarska ulja lavande i eukaliptusa, koja doprinose prijatnom osećaju opuštanja i poboljšanja nervne provodljivosti. Oslobađa od nagomilanih toksina, koji su uzrok mnogih bolesti i neravnoteže u organizmu. Blagotvorno deluje kod bolova i grčeva u mišićima, smanjuje ukočenost i osećaj težine u nogama. Može se koristiti za pripremu opuštajućih kupki, kao i za utrljavanje na predeo slepoočnica kod glavobolja i migrena.

 

Preporučuje se:

  •  

    kod bolova u mišićima

  •  

    za ublažavanje napetosti i stresa

  •  

    u stanjima iscrpljenosti, nesanice i glavobolje

  •  

    za hidrataciju i ublažavanje znakova starenja kože

  •  

    za detoksikaciju organizma

 

 

Sastojci: Aqua, Magnesium Chloride, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hadrogenated Castor Oil, Lavandula Hybrida Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil.

 

Način primene: Gel naneti u tankom sloju na koži tela i lagano ga umasirati do potpunog upijanja.

Gel se može koristiti i za pripremu opuštajućih kupki.

 

Upozorenja: Samo za spoljašnju upotrebu. Čuvati van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa očima, sluzokožom ili oštećenom kožom.

 

 

Proizvođač: Esensa d.o.o. Beograd

Zemlja porekla: Republika Srbija