Biokanna Vegan Protein (500g)

1.790,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

BIOKANNA VEGAN PROTEIN sa ukusom kakao-čokolada, veganski je miks proteina spojen iz proteinskog brašna tikve golice, izolata proteina graška i soje, razvijen kako bi vam pomogao nakon treninga u bržem oporavku i povećanju mišićne mase. Sa 20 grama biljnih proteina po jednoj dozi-obroku, bez veštačkih aroma, emulgatora, konzervanasa, šećera i zaslađivača, idelano je za sportiste koji žele bolje perofrmanse i u isto vreme brinu o svom telu na zdrav način.

Vegan protein ne sadrži laktozu i u kombinaciji sa biljnim vlaknima golice, reguliše bolju probavu bez nadimanja kao kod suplemenata dobijenih na bazi surutke. Kombinovanjem najboljih biljnih proteina, napravljen je najbolji odnos svih potrebnih aminokiselina za bolje funkcionisanje mišića i oraganizma.

Naš proteinski miks sadrži ljuspice psilijuma koje će vam obezbediti osećaj sitost 1-2 sata nakon konzumiranja, dobro varenje i zdrava creva. Stevia kao najlepši prirodni zaslađivač sa 0% kalorija i prirodna aroma kakao-čokolada čine ovaj protein prijatnim osveženjem nakon treninga jednostavno pripremljen u šejkeru sa vodom.

 

Aktivni sastojci:

U 100g proizvoda

U porciji (30g)

%NRV*

Izolat proteina soje

51,60g

15,48g

**

Izolat proteina graška

15,48g

4,64g

**

Bundevino brašno

12,90g

3,87g

**

Ljuspice psilijuma

1,93g

0,58g

**

*NRV- nutritivna referentna vrednost **-nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena

 

Sastojci: izolat proteina soje, izolat prozeina graška, bundevino brašno, kakao prah, kukuruzni skrob, ljuspice psilijuma, aroma čokolade, zaslađivač: steviol glikozidi.

 

Način upotrebe: Dodati približno dve supene kašike proizvoda 30g u šejker zajedno sa 250-300ml vode, zatvoriti šejker, dobro promućkati i konzumirati. U danima treninga ili težih fizičkih poslova konzumirati 1-3 puta dnevno posle treninga ili posla. U danima bez treninga ili težih fizičkih poslova konzumirati jednom dnevno u toku poslepodneva.

Informacije o alergenima: Proizvod sadrži soju. Moze sadršati u tragovima kikiriki, badem, lešnik i susam.

 

Nutritivne informacije:

U 100g proizvoda

U porciji (30g)

Energedska vrednost

1517kJ/358 kcal

455 kJ/107 kcal

Masti

-od toga zasićene masti

2,36g

0,9g

0,80g

0,27g

Ugljeni hidrati

-od toga šećeri

19,8g

0,0g

6,0g

0,0g

Proteini

65,0g

20,0g

So

1,9g

0,6g

 

Upozorenja:

-Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti

-Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina

-Ne preporučuje se doiljama, trudnicama i osobama osetljivim na neki od sastojaka, osobama koje uzimaju lekove sa dejstvom na dilataciju krvnih sudova.

-Osobe koje uzimaju lekove i oboleli od dijabetesa, pre korišćenja proizvooda treba da se konsultuju sa svojim lekarom.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za zdravu, raznovrsnu i uravnoteženu ishranu, kai i zdrav način života. Pre upotrebe proizvoda treba se konsultovati sa lekarom ili farmaceutom.

Zemlja porekla: Srbija

Stavlja u promet: Biokanna d.o.o. narodnog Fronta 14/21 21000 Novi Sad, Republika Srbija