Haya Labs L-Phenylalanine (100 kapsula)

1.890,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Fenilalanin se može preporučiti u cilju sprečavanja deficijencije nutrijenata koji su portebni za:

- proizvodnju tirozina za zdravlje nervnog sistema i tiroidne funkcije

- podizanje nivoa kateholaminsih neurotransmitera koji su u deficitu kod depresivnih stanja - neurološka stanja vezana za pojavu multipleks skleroze i Parkinsonove bolesti

- povećanje nivoa neurotransmitera koji pojačavaju apetit kod anoreksije

- ublažavanje bolova kod povreda, osteoartritisa, reumatoidnog artritisa, bolova u krstima, migrena, grčeva u nogama i mišićima, postoperativnih bolova i neuralgija

 

Veličina doze: 1 kapsula

Aktivni sastojak:

1 kaps.

%NRV*

L-fenilalanin

500 mg

**

*NRV –nutritivna referentna vrednost, **-NRV nije ustanovljena.

 

Sastojci: L-fenilalanin, kapsula: želatin; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum-stearat. Alergeni: proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju MLEKO, JAJA, PŠENICA SOJA.

Doziranje i način upotrebe: Odrasli 1 kapsula dnevno.

Upozorenje: osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje, osobe koje imaju zdravstvene tegobe, neko dijagnostikovano oboljenje i/ili koriste lekove, pre upotrebe preparata treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Poseban oprez se savetuje osobama obolelim od fenilketonurije, šizofrenije, vitilinga ili hipertenzije. Preparat se ne preporučuje osobama koje koriste neselektivne inhibitore MAO i neuroleptičke lekove. Prekinuti upotrebu i potražiti pomoć lekara ako se jave neželjene reakcije. Ne korititi ako je pakovanje oštećeno. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani ne mogu se koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav nači života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenom originalnom pakovanju, na suvom i tamnom mestu zastičenom od svetlosti i vlage na sobnoj temperaturi do 25°C. Držati van domašaja dece! Ne koristiti ako je originalno pakovanje oštećeno.

Zemlja porekla: EU

Uvoznik i distributer: Lama doo, Beograd, Srbija