Macun up sprej man (10ml), 000007

1.800,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Macun up sprej man (10ml), 000007

Preparati za potenciju su razne kapsule, kreme, gelovi koji utiču na Vas dajući Vam jaču erekciju, veću izdržljivost i produženje odnosa.
Postoje različiti načini upotrebe preparata za potenciju u obliku tablete, od par sati pred odnos do terapijskog načina uzimanja. Postoje mnoge vrste prirodnih varijanti kapsula koje daju jaču potenciju i bolje opšte zdravlje penisa, zbog potpuno prirodnih sastojka ove preparate možete kupiti bez doktorskog recepta, dok npr. Viagru možete samo dobiti u bolje snabdevenim apotekama sa receptom od Vašeg doktora. Mnogi koji su probali Viagru i druge prirodne alternative, kažu da im više odgovaraju prirodne alternative jer ostaju u potpunoj kontroli nad svojom erekcijom i više uživaju u sexu.
Kreme se obično mažu po telu penisa i povećavaju cirkulaciju, tj. prokrvljenost, samim tim penis je tvrđi i dobijate jaču potenciju.
Postoje isto razni gelovi koji se uzimaju oralno ili se kao kreme mažu po telu penisa.

Karakteristike:

Važno: Ne morate mućkati pre upotrebe!! Najbolji je sprej u kombinaciji sa kremom,nevidjena kombinacija.

Macun up sprej za potenciju  (15 upotreba-10 ml) nakon prskanja 3-5 puta možete na sekund utrljati rukom, brzo se osuši, gotovo skroz gubi ukus nakon 30-60 minuta kada počinje i dejstvo samim tim može ORALNI SEX, kod nekih osoba full dejstvo je par sati nakon prskanja, ne ostavlja tragove na odeći.

Jako dejstvo, baš brza erekcija i povećanje polnog organa kreće odmah, završnica puna dobrog nadražaja sa velikom količinom sperme i pojačanim mlazom, a kada prestane dejstvo nakon 24h prosto dodajte još ako želite (No limit) zato ga i bezbedno mogu koristiti dijabetičari, srčani bolesnici i sa visokim krvnim pritiskom……
 
Iskustva korisnika su da je ovaj preparat jedan od najboljih na svetu, a da je biljni (bez lidokaina i utrnulosti), sertifikovan i proizveden u Srbiji što je jako bitno!!- Naši proizvodi su biljni sa odličnim dejstvom bez placebo ili neželjenih efekata, poput crvenila, gorušice, glavobolje, lupanja srca, zujanja u ušima…

Proizvođač: Unna Product d.o.o., Beograd

Zemlja porekla: Srbija