Potencijal forte za ekstra jaku potenciju (1 tableta), 1353

790,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Potencijal forte za ekstra jaku potenciju (1 tableta), 1353

Preparati za potenciju su razne kapsule, kreme, gelovi koji utiču na Vas dajući Vam jaču erekciju, veću izdržljivost i produženje odnosa.

Postoje različiti načini upotrebe preparata za potenciju u obliku tablete, od par sati pred odnos do terapijskog načina uzimanja. Postoje mnoge vrste prirodnih varijanti kapsula koje daju jaču potenciju i bolje opšte zdravlje penisa, zbog potpuno prirodnih sastojka ove preparate možete kupiti bez doktorskog recepta, dok npr. Viagru možete samo dobiti u bolje snabdevenim apotekama sa receptom od Vašeg doktora. Mnogi koji su probali Viagru i druge prirodne alternative, kažu da im više odgovaraju prirodne alternative jer ostaju u potpunoj kontroli nad svojom erekcijom i više uživaju u sexu.
Kreme se obično mažu po telu penisa i povećavaju cirkulaciju, tj. prokrvljenost, samim tim penis je tvrđi i dobijate jaču potenciju.
Postoje isto razni gelovi koji se uzimaju oralno ili se kao kreme mažu po telu penisa.

Karakteristike:

POTENCIJAL FORTE budi i povećava seksualnu želju, pojačava čvrstinu polnog organa i produžava trajanje seksualnog odnosa. Efekti POTENCIJALA FORTE su najjače izraženi u periodu od 30 minuta do 4 sata po uzimanju ali traju i do 12 sati. POTENCIJAL FORTE je potpuno siguran po zdravlje i mogu ga uzimati sve osobe kojima nije zabranjena seksualna aktivnost od strane lekara. Dr Popović je u svojoj praksi primenjivao POTENCIJAL FORTE i kod muškaraca sa povišenim krvnim pritiskom, anginom pektoris pa čak i posle preležanog infarkta srca u fazi kada kardiolog odobri seksualne odnose. U svim tim situacijama POTENCIJAL FORTE se pokazao kao potpuno siguran po zdravlje korisnika. POTENCIJAL FORTE odlično deluje kada se uzima sam - brzo i snažno! Dužina trajanja njegovog dejstva je do 12 sati.

Proizvođač: -

Zemlja porekla: Srbija

Tačan podatak o proizvođaču je naveden na deklaraciji na proizvodu.