MiniCo Batman 89, 1389

5.000,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

MiniCo Batman 89, 1389

MiniCo Batman 89 u čast filma iz 1989. godine, Iron Studios predstavlja fenomenalnu figuricu Betmena u svojoj MiniCo liniji, u formatu Toy Art-a, u nepogrešivom crnom kostimu, sa teksturom koja oponaša kožu i gumu sa simbolom na grudima u obliku žute elpise na podlozi koja simulira betonsku ploču katedrale u Gotamu.

Uprkos velikoj kontroverzi među fanovima, koji u početku nisu odobravali njegov izbor za ulogu, glumac Majkl Kiton dao je liku posebnu emocionalnu dubinu isto koliko i Betmen, kao i njegov alter ego Brus Vejn. Već znamo da je Brus Vejn biznismen, plejboj i filantrop, koji je bio svedok ubistva svojih roditelja kao dete, što je uticalo da kao odrasla osoba počne da se bori protiv kriminala želeći da ga istrebi iz svog grada Gotama.

Količina je ograničena. Ukoliko želite lično preuzeti, obavezno proverite sa najbližom prodavnicom da li imaju na stanju. Ukoliko nema na stanju, ostavite Vaš kontakt, a mi ćemo Vas obavestiti kada možete preuzeti. Potrebno je par dana da im dostavimo.

- Kreator Iron Studios
- Materijal: plastika
- Ručno bojeno
- Visina: 18 cm
- Licencniran proizvod

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Kina

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.