Memoris master turf muške patike (M2200)

7.300,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Memoris master turf muške patike (M2200)

Memoris Master Turf patike su izrađene od specijalne vrste materijala iz grupe najkvalitetnije veštačke kože (PU) koji je otporan na sve spoljne uticaje i habanje. Patika ima i mrežasti deo tzv. Mesh, koji propušta vazduh i omogucava stopalu da dise. Memoris patika je dvostruko obezbeđena – pored standardnog lepljenja, đon patike  je i prošiven. Na prednjem delu ovaj model patike ima dva posebna ojačanja od specijalne vrste gume koja osim što štite patiku od oštećenja na delu koji trpi najveće opterećenje pri šutiranju, vec zapravo i poboljsavaju preciznost samog suta.

Donji deo đona je specijalno dizajniran sa poboljsanjima koja će svaku igru učiniti boljom. Rotacija je jedan od najbitnijih delova patike koji olakšava kretanje, omogućava rotaciju pod težinom tela, omogućava igračima da maksimalno iskoriste svoje veštine i štiti ih od mogućih povreda. Ovo je jedina patika za veštačku travu na tržištu koja poseduje ovu karakteristiku. Ceo đon je od kramponirane gume koja je otporna na abraziju celom svojom površinom, a istovremeno je i čvrsta i fleksibilna, udobna i trajna.

Na uložak i gazeći sloj ispod njega smo obratili posebnu pažnju u izradi. Prednja strana uloška je hrapava i onemogućava klizanje stopala, dok je donja strana u delu ispod pete dodatno zaštićena silikonom koji čuva petu, povecava udobnost za stopalo i u isto vreme dodatno štiti patiku od habanja.

Memoris  uložak je nastao kao rezultat pažljivog slušanja želja i potreba profesionalnih sportista što sve Memoris patike čini jedinstvenim na tržištu. Gazeći sloj ispod uloška je obrađen California sistemom koji je izrađen od najfinijeg materijala i sprečava deformaciju đona. Nasi Turf modeli imaju dodatu još jednu zaštitu od silikona i time smo dva sistema zaštite spojili u jedan kako bi smo patike učinili još trajnijim, a udobnost još većom.

Model je dostupan u kombinaciji boja prikazanih na slici.

- 006 - bela
- Veličina: 39- 47

Brend: Memoris

Zemlja porekla: Srbija

Proizvođač: Monopol d.o.o., Niš