Memoris the first indoor muške patike (M2001)

8.150,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Memoris the first indoor muške patike (M2001)

Memoris The first Indoor patike su izrađene od specijalne vrste materijala iz grupe najkvalitetnije veštačke kože (Microfiber PU), koji je otporan na sve spoljne uticaje i habanje. Ovaj materijal samo estetski podseća na prevrnutu kožu, ali suštinski nema nikakve sličnosti sa tim materijalom. Patika ima mrežasti deo tzv. Mesh, koji propušta vazduh i omogucava stopalu da dise. Đon patike je napravljen od specijalne gume (Phylon rubber) – koja je veoma otporna na priitisak i 100% obezbeđuje vraćanje đona u prvobitni položaj nakon doskoka. Memoris patika je dvostruko obezbeđena – pored standardnog lepljenja, đon patike  je i prošiven. Na prednjem delu ovaj model patike ima dva posebna ojačanja od specijalne vrste gume koja osim što štite patiku od oštećenja na delu koji trpi najveće opterećenje pri šutiranju, vec zapravo i poboljsavaju preciznost samog suta.

Donji deo đona je specijalno dizajniran sa poboljsanjima koja ce svaku igru uciniti boljom, Rotacija i K-flex sistem. Jedan od najbitnijih delova patike je Rotacioni sistem koji olakšava kretanje, omogućava rotaciju pod tezinom tela, omogucava igracima da maksimalno iskoriste svoje veštine i stiti ih od mogucih povreda. K- fleks sistem je fleksibilni deo đona, dizajniran da igracima obezbedi  ekstra brzinu i bolje upotrebnu energiju skoka.

Uložak i gazeći sloj ispod njega su mesta na koja smo obratili posebnu pažnju u izradi. Prednja strana uloška je hrapava i onemogućava klizanje stopala, a donja onemogućava klizanje uloska. Gazeći sloj ispod uloška je obrađen California sistemom koji je izrađen od najfinijeg, impregniranog materijala i sprečava deformaciju i habanje đona.

Model je dostupan u kombinaciji boja prikazanoj na slici.

- 107 - boja- teget
- 130 - boja-crvena
- 286 - boja- plava
- Veličine: 39-47

Brend: Memoris

Zemlja porekla: Srbija

Proizvođač: Monopol d.o.o., Niš