Coup igra na engleskom, 1323

1.600,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Coup igra na engleskom, 1323

Coup je društvena igra u kojoj se zahteva osnovna karakteristika svih političara...gledanje u oči i laganje...gde se zahteva hladnokrvnost ravna pokerašima. Naravno da je cilj preuzimanje vlasti. Kao što rekosmo, politika.

Igračima su na raspolaganju 2 karte sa ulogama koje samo on zna, dok ostali saigrači ne znaju koje uloge. Svaka uloga ima određenu akciju. Igrači mogu da iskoriste bilo koju akciju koja je na raspolaganju čak i ako nemaju tu ulogu tj.karakter ispred sebe. Ovo dozvoljava mogućnost blefiranja i obmane u igri. Međutim, drugi igrači mogu da provale Vaš blef. U koliko ste uhvaćeni u laži, gubite jednu kartu uloge tj.karaktera. U slučaju da ste ipak imali kartu uloge tj.karaktera, igrač koji Vas je prozvao na blef i pogrešio, gubi jednu kartu.

Ako igrač nema više kartive uloga tj.karaktera, ispada iz igre i pobednik je igrač koji ostane sam na kraju. Odlična igra dedukcije, obmane, strategije i vežbanja za buduću ulogu u parlamentu.

Ako volite društvene igre kao što su The Resistance: Avalon i One Night Ultimate Werewolf, Coup će biti odličan dodatak kolekciji.

- Broj igrača: 3–6 igrača
- Vreme trajanja: 15+ min
- Uzrast: 10+ godina
- Jezik: Engleski

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Kina

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.