Biotech black blood shot (60ml)

260,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Biotech black blood shot (60ml)

- 5 aktivnih sastojaka
- Praktično pakovanje, jednostavna primena
- Efikasniji trening i bolje performanse
- Odlaže zamor
- Povećava mentalni fokus i motivaciju
- Osvežavajući ukus grejpfruta

Black Blood Shot je nova, izuzetno efikasna formula u praktičnom pakovanju ampula, ne zahteva posebnu pripremu pa je možete konzumirati neposredno pre treninga. Proizvod sadrži 5 vrsta aktivnih sastojaka u savršenoj dozi.

Pre svega, dozvolite nam da vam predstavimo sjajne sastojke ove efikasne pre-workout formule. To su beta-alanin, koji je prekursor karnozina koji odlaže zamor skeletnih mišića i tako produžava izdržljivost kod aerobnog i anaerobnog vežbanja, povećava mišićnu snagu i potrošnju energije, taurin, koji utiče na povećanje obima i hidratacije ćelija i stabilizaciju membrana ćelija čime se potpomaže sposobnost prenošenja impulsa u nervnom sistemu, zatim kofein koji dokazano povećava performanse, pospešuje rad nervnog sistema, ubrzava ritam srca a time i krvotok. Ne zaboravimo L-tirozin, koji je uslovno esencijalna aminokiselina, odličan aktivni sastojak sam i u timu, prekusor je sinteze dopamina koji utiče na osećaj zadovoljstva i motivacije.

Osim toga, treba spomenuti i ekstrakt lista zelenog čaja sa 80% polifenola, koji pokazuju snažna antioksidativna dejstva. Sadržaj kofeina od 200 mg po porciji takođe garantuje dejstvo proizvoda.

BioTechUSA Black Blood Shot se preporučuje:

- za bodibildere
- za sportiste u borilačkim sportovima
- ako želite dodatnu motivaciju
- ako tražite ukusan proizvod, spreman za piće

Kao i svi BioTechUSA proizvodi, Black Blood Shot se sastoji samo od sigurnih i pažljivo odabranih sastojaka.

Deklarisani naziv proizvoda: Black Blood Shot, dodatak ishrani sa zaslađivačima

Namena proizvoda: Dodatak ishrani namenjen upotrebi pre treninga.

Sadržaj aktivnih sastojaka:

30 ml (1 doza)

Beta-alanin

1500mg*

Taurin

900mg*

Kofein

200mg*

L-tirozin

75mg*

Ekstrakt zelenog čaja

- od čega polifenola

20mg*

16mg*

* Nutritivna referentna vrednost (NRV) nije ustanovljena

Sastojci: voda; beta-alanin; taurin; stabilizator: sorbitol; regulator kiselosti: limunska kiselina; kofein; zgušnjivači: celulozna guma, ksantan guma, guar guma; L-tirozin; konzervans: sorbinska kiselina; ekstrakt lista zelenog čaja (Camellia sinensis) standardizovan na 80% polifenola i max 10% kofeina; aroma pink grejpfrut; zaslađivači: acesulfam K, sukraloza; boja: karmin.

Način primene: Popiti jednu porciju (30 ml) dnevno, 15 min pre treninga. Dobro promućkati pre konzumiranja.

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, deci, trudnicama, dojiljama, osobama sa kardiovaskularnim problemima, visokim krvnim pritiskom i osobama preosetljivim na kofein. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Ne konzumirati u vremenskom intervalu od 4 sata pre odlaska na spavanje.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta. Bez šećera i alergena.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu, u dobro zatvorenoj ambalaži. Nakon otvaranja popiti u roku od 24 časa. Ne zamrzavati proizvod. Čuvati van domašaja dece!

Proizvođač: Biotech

Zemlja uvoza: Mađarska

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Vitalikum d.o.o., Futog